Κύριο άρθροΟικονομία

Ετοιμάζεται για τις 9 Σεπτεμβρίου η Γιορτή της Αγοράς στην Καβάλα με μεγάλες προσφορές και μουσικά δρώμενα

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή της Αγοράς στην Καβάλα με μεγάλες εμπορικές προσφορές και τρία μουσικά δρώμενα σε αντίστοιχες περιοχές στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Λεμονίδη, η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με το Σύλλογο Φροντιστηρίων σε μία προσπάθεια τόνωσης της εμπορικής κίνησης αλλά και της ψυχαγωγίας των δημοτών. Παράλληλα στοχεύουν η γιορτή αυτή να γίνει θεσμός όπως ακριβώς και η Λευκή Νύχτα.

Στις δηλώσεις του αναλυτικά ο κ. Λεμονίδης σημείωσε πως «είχαμε πει πριν από τις εκλογές που είχαμε στον Εμπορικό Σύλλογο τον Ιούνιο ότι στη θέλησή μας είναι η διοργάνωση μιας γιορτής έτσι όπως γίνεται η Λευκή Νύχτα, ώστε η εκπτωτική καλοκαιρινή περίοδος να κλείνει περίπου εκεί στο Σεπτέμβριο. Έτσι λοιπόν κατά τις 9 Σεπτεμβρίου θα γίνει αυτή η γιορτή της αγοράς, η οποία θα έχει να κάνει περισσότερο με προσφορές και πολύ καλές τιμές εφόσον έχουν τελειώσει οι εκπτώσεις. Ότι έχουν τα καταστήματα να μπορούν να προσφέρουν στους καταναλωτές. Από κει και μετά η συγκεκριμένη χρονική περίοδος είναι λίγο πριν το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς, έτσι λοιπόν σκεφτήκαμε πάντοτε θεσμικά ερχόμενοι σε επικοινωνία με τα φροντιστήρια και τους ανθρώπους που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση των παιδιών μας, να κάνουν κι αυτοί μια γιορτή και να συνεργαστούμε. Ως τώρα τουλάχιστον οι συνομιλίες έχουν φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο, ούτως ώστε εκείνη την ημέρα να γίνουν τρία μουσικά δρώμενα σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης. Ένα θα είναι στην οδό Βενιζέλου κοντά στο σχολείο του Αι Γιάννη, ένα θα είναι στην Πλατεία Καπνεργάτη που θα γίνουν εκδηλώσεις από το Σύλλογο Φροντιστών. Επίσης μια ακόμα δράση θα γίνει στην Πλατεία Ομονοίας με μουσικό δρώμενο και κάποια περιφερόμενα στους πεζόδρομους».

Σημειώνεται ότι χθες ήταν προγραμματισμένη επικοινωνία με το Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει προθυμία να συμμετέχουν τα μέλη του στις εκδηλώσεις στην Πλατεία Καπνεργάτη με συγκεκριμένες δράσεις, για να διαφημίσουν ουσιαστικά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

ΩΡΑΙΑ ΓΙΟΡΤΗ

«Νομίζω ότι στο σύνολό της θα είναι μια γιορτή ωραία, θα μπορούν να αξιοποιήσουν και οι συνάδελφοι τη συγκεκριμένη μέρα και την επισκεψιμότητα που θα υπάρχει με πολύ καλές προσφορές στους καταναλωτές, ούτως ώστε να υπάρχει και η ανάλογη κίνηση και οι τζίροι στα καταστήματα» συμπλήρωσε ο κ. Λεμονίδης. «Παράλληλα θα υπάρχει επισκεψιμότητα από Βαλκάνιους τουρίστες οι οποίοι κυρίως οι Βούλγαροι έχουν το εξαήμερό τους που είναι μια γιορτή που συμπίπτει χρονικά. Εμείς ως Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας έχουμε θεσπίσει πλέον, έχει γίνει πλέον θεσμός η Λευκή Νύχτα, έτσι λοιπόν δειλά δειλά θα ξεκινήσουμε να θεσπίσουμε ένα ακόμα δρώμενο, μια ακόμα γιορτή που θα την ονομάσουμε Γιορτή της Αγοράς με μεγάλες προσφορές από τα καταστήματα και παράλληλες δράσεις ούτως ώστε να τονώνουμε συνέχεια την αγορά της Καβάλας» τόνισε καταληκτικά ο κ. Λεμονίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *