ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Απλά εμείς δεν θριαμβολογούμε» δηλώνει ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Σωτήρης Σωτηριάδης

Σε πολύ καλό δρόμο είναι το Κέντρο Κοινωνικής  Πρόνοιας όπως σημείωσε ο πρόεδρος του κ. Σωτήρης Σωτηριάδης, την ίδια ώρα που το ίδρυμα θα στελεχωθεί με νέο επιστημονικό προσωπικό. Επίσης θα ενισχυθεί και με άτομα από το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας.

Συγκεκριμένα  ανέφερε ότι «Γενικότερα όλοι ασχολούμαστε και το ευχάριστο είναι ότι σε δύο μήνες από τώρα θα έχουν επιτέλους ολοκληρωθεί οι εργασίες που γίνονται στ κτίρια της Παιδόπολης  και μέσα από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ θα έχουμε 18 ειδικότητες σε όλα τα παραρτήματα του Κέντρου μας.

Και κάποιες από αυτές θα είναι και στην Καβάλα και μιλάμε για ειδικότητες σημαντικές που θα μας βοηθήσουν. Για αυτό και θεωρούμε επιτυχία την συμφωνία του υπουργείου και της ΚΕΔΕ ώστε να μπορούν επιτέλους και τα κέντρα κοινωνικής πρόνοιας να παίρνουν προσωπικό μέσω  αυτών των προγραμμάτων».

ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο κ. Σωτηριάδης αναφέρθηκε και σε μία άλλη εξέλιξη τονίζοντας ότι «Και το δεύτερο σημαντικό είναι ότι σύντομα θα ανεβάσουμε νέα προκήρυξη για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ενός έτους με πολύ συγκεκριμένες ειδικότητες που θα καλύψουν κενά στις λειτουργίες όλων των παραρτημάτων.

Θα έρθουν ειδικότητες που θα καλύψουν κενά και στην Ελευθερούπολη και στην Καβάλα και είναι γεγονός πως για πρώτη φορά που συστάθηκε το Κέντρο θα έχουμε το περισσότερο επικουρικό προσωπικό που υπήρξε ποτέ.

Και αυτό αποτυπώνει τη διάθεση και τη βούληση της διοίκησης μας ώστε να ενισχύσουμε αυτές τις δομές αληθινά και μάλιστα με ανθρώπινο δυναμικό που έχει και εξειδικευμένο προσωπικό ανάμεσα του.

Υλοποιούμε τους στόχους που είχαμε βάλει από την αρχή και αυτό τελικά αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει βούληση μπορείς να βάλεις στόχους και να πετύχεις αρκετά πράγματα από την αρχή χωρίς να έχει το ίδιο αποτέλεσμα και πριν για όλες αυτές τις δομές.

Και για πρώτη φορά βρίσκεται σε καλό δρόμο το Κέντρο Πρόνοιας.  Απλά εμείς δεν θριαμβολογούμε και όσες δυνατότητες έχουμε θα τις αξιοποιήσουμε προς όφελος και των φιλοξενούμενων και των εργαζομένων.

Εμείς προχωράμε με σκληρή δουλειά και με λίγα λόγια αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι χρόνο με τον χρόνο μέσα από τις πράξεις μας θα αποδεικνύουμε τους στόχους που  βάλαμε από την αρχή».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *