Κύριο άρθροΟικονομία

Για πρώτη χρονιά βραβεύτηκε στα Word Awards 2026 το Δασικό Χωριό Παγγαίου – Πολλοί και μεγάλοι οι στόχοι της ΚΟΙΝ.ΣΕΠ του Δασικού Χωριού Παγγαίου

Για πρώτη χρονιά βραβεύτηκε στα Word Awards 2026 το Δασικό Χωριό Παγγαίου. Ο επικεφαλής της ΚΟΙΝ.ΣΕΠ  Δασικού Χωριού Παγγαίου κ. Λευτέρης Κοκκινίδης σημείωσε πως πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία του συνεργατικού σχήματος στο οποίο συμμετείχε η ΚΟΙΝ.ΣΕΠ του Δασικού Χωριού. «Στο σχήμα ήταν και ο Νίκος Χρυσανίδης με την ξυλουργική μονάδα στην Φωλιά Ελευθερών, ένας επαγγελματίας φωτογράφος από την Θάσο και δόξα τον Θεό πήραμε ένα αναπάντεχο βραβείο, το οποίο πιστεύω ότι θα βοηθήσει στο Paggaio Travel όπως ονομάζεται το εταιρικό σχήμα και θα φέρει κόσμο από την Γερμανία, στην οποία στοχεύουμε καθώς έχουμε έτερο εκεί και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι καθώς τα 5 χρόνια προσπαθειών κι έντονης δουλειάς στο έργο αυτό, άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά»  όπως τόνισε.

ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ

Ήδη τα πρώτα μηνύματα από την Γερμανία έχουν αρχίσει να έρχονται, κάτι το οποίο σύμφωνα με τον κ. Κοκκινίδη. «Είναι μια μεγάλη επιτυχία καθώς τόσο εμείς όσο και ο έτερος μας στην Γερμανία παλέψαμε πολύ για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα το οποίο ήταν η βράβευση. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μας δίνουν δύναμη ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας και θα συνεχίσουμε πολύ δυνατά από εδώ και πέρα καθώς έχουμε πολλά νέα για το επόμενο διάστημα» όπως ανέφερε με νόημα.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Κλείνοντας ο κ. Κοκκινίδης ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν την Πρωτομαγιά στο Δασικό Χωριό ενώ ζήτησε συγνώμη σε όσους δεν κατάφεραν να εξυπηρετήσουν καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγαλύτερη από το αναμενόμενο και υποσχέθηκε πως από εδώ και πέρα θα δώσουν έμφαση για την διευκόλυνση των ατόμων με κινητικά προβλήματα.