Luxury επένδυση στην Καβάλα: Πώς θα είναι το “Alexandrou Chora”
To project «Alexandrou Chora» στην Καβάλα: Η επένδυση του Ομίλου Κουρτίδη στην Καβάλα, ύψους 80 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει πολυτελές ξενοδοχείο και τουριστικό χωριό, με στόχο την ενίσχυση του τουρισμού και την ολοκλήρωση έως το 2027.
Πρόκειται για την επένδυση του Ομίλου Κουρτίδη, μέρος του ευρύτερου project του ομίλου «Αlexandrou Chora», που μάλιστα παρουσιάστηκε στη φετινή διεθνή έκθεση ακινήτων της ΜΙΡΙΜ από τους συντελεστές του έργου και τον κ. Νίκο Κουρτίδη. Το εν λόγω project στην παραλία Οφρυνίου στον Νομό Καβάλας περιλαμβάνει το πολυτελές ξενοδοχείο, στο πλαίσιο της ευρύτερης επένδυσης «Alexandrou Chora», που αντιστοιχεί σε κεφάλαια συνολικού ύψους 80 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει πέραν της φιλοξενίας και κατοικία. To «The Great», το οποίο θα λειτουργήσει σε συνεργασία με μεγάλο διεθνές τουριστικό brand, ήδη κατασκευάζεται με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2027 και θα περιλαμβάνει περισσότερες από 300 κλίνες, εγκαταστάσεις spa και εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας.
O OMIΛΟΣ
Σημειώνεται ότι για μέρος του project «Alexandrou Chora», προϋπολογισμού 41,7 εκατ. ευρώ, ο όμιλος έχει αιτηθεί την ένταξή του στις στρατηγικές επενδύσεις για τη δημιουργία του τουριστικού χωριού και του θεματικού boutique ξενοδοχείου που σχεδιάζει. Ο Όμιλος Κουρτίδη με δραστηριότητα στα ακίνητα, στις κατασκευές και τον τουρισμό έχει στοχεύσει στρατηγικά στον Νομό Καβάλας (Οφρύνιο, Καβάλα, Θάσος, Κεραμωτή), αναπτύσσοντας όμως και ευρύτερα το κομμάτι της μεσιτείας.
** Στεφανία Σούκη
πηγή: www.newmoney.gr

