Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η πρώτη προπόνηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας
Με τους «πολεμιστές»- πρωταθλητές που παρέμειναν στη ομάδα από την περυσινή ομάδα αλλά και όλα τα αξιόλογα φετινά αποκτήματα έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα η πρώτη φετινή προπόνηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στην Καλαμίτσα.
Οι παίκτες γνωρίστηκαν μεταξύ τους σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα αποτελέσουν ένα δυναμικά αγωνιστικό σύνολο που θα φέρει σε πέρας φετινούς στόχους της ομάδας!
Η Ένωση τους εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία!
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΠΑ
Επίσης είχαμε τις δηλώσεις του Προέδρου κ. Βαγγέλη Παππά καθώς και του προπονητή της ομάδας κ. Ανδρέα Καραπιπερίδη.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βαγγέλης Παππάς δήλωσε: «Θέλουμε να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο με φιλοδοξίες. Οι φιλοδοξίες έχουν σαν στόχο την είσοδο στα πλέι οφ για να μην πάμε στα πλέι άουτ. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να χαρεί ο κόσμος αυτό που θα βλέπει. Θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα. Για πρώτη φορά έχουμε ρόστερ 15 ατόμων.
Θα παίζουν αυτοί που θα είναι οι πιο έτοιμοι, οι πιο σωστοί και πάνω απ’ όλα αυτοί που θα παίζουν για την ομάδα. Το «Αλεξάνδρα Δήμογλου» θα ζήσει ωραίες στιγμές.
Υπάρχουν πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις. Στις 6 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσουμε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Λούσυ» το βασικό χορηγό μας ενώ θα είναι ακόμη θα έχουμε συμπαραστάτες τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και την εταιρία του κ. Παπακωνσταντίνου».
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙΔΗ
Ο προπονητής κ. Ανδρέας Καραπιπερίδης δήλωσε:
Προβλέπεται ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό με το στόχο της ομάδας να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της κατηγορίας.
Είναι μια κατηγορία όπου για να κάνεις οτιδήποτε, πρέπει να κάνεις στην ουσία πρωταθλητισμό. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και στις 30 αγωνιστικές.
Να κοιτάξουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι, ούτε να φοβηθούμε. Από σήμερα να μπούνε οι βάσεις για το χτίσιμο της ομάδας. Θεωρώ ότι θα έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Μια ομάδα φρέσκια, πολύ νεανική με 3-4 παιδιά έμπειρα που θα δώσουν το κάτι παραπάνω.
Ευελπιστούμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Υπάρχουν τα ευχάριστα μηνύματα από την ανταπόκριση του κόσμου. Πέρσι τον δικαιώσαμε, το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος».
Δελτίο Τύπου

