ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Πλώρη για το Βουκουρέστι έβαλε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Πλώρη για το Βουκουρέστι έβαλε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας μετά από πρόταση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Μιχάλη Αμοιρίδη, για την εξυπηρέτηση των σπουδαστών που φοιτούν εκεί. Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως ανταποκρίθηκαν άμεσα και ξεκίνησαν τις σχετικές γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «μετά από μια συζήτηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού τον κ. Αμοιρίδη εμείς για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πιστεύοντας πως πρέπει να είμαστε μέσα στις εξελίξεις, ήμασταν θετικοί στο αίτημα που μας έκανε ο κ. Αμοιρίδης. Από κει και πέρα όμως μεταξύ της διακρατικής συμφωνίας που ισχύει αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια γραφειοκρατία πολύ μεγάλη. Εμείς είμαστε θετικοί και με το γραφείο που είναι να συνεργαστούμε σε επαφή έχουμε έρθει για να μπορέσουμε να δούμε πώς θα γίνει το δρομολόγιο αυτό. Από κει και πέρα πρέπει πρώτα να ξεκινήσει όλο το διαδικαστικό και μετά να συζητάμε για περαιτέρω πληροφορίες για ώρες, ημέρες κοκ. Από κει και πέρα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια ο κ. Αμοιρίδης και πιστεύω ότι θα βοηθήσει, γιατί η περιοχή μας αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο δρομολόγιο να εξυπηρετηθούν οι πάρα πολλοί φοιτητές που είναι στο Βουκουρέστι. Εμείς είμαστε εδώ να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, από κει και πέρα όμως είναι διαδικαστικό το θέμα. Όπως συζητούσαμε και για τη Γερμανία που «κόλλησε» γιατί υπήρχαν τα θέματα. Δεν μπορώ να αποκλείσω ότι θα σταματήσει 100%, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Είναι πάντως ένα δρομολόγιο που θα εξυπηρετήσει πάρα πολύ κόσμο, θα ξεκινήσει, αφετηρία και τέρμα θα είμαστε εμείς. Από κει και πέρα θα πάει Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Ορμένιο και θα φύγει αριστερά πάνω για να περάσει το Δούναβη και να πάει Βουκουρέστι. Και μετά από πληροφορίες που ακούει ο κόσμος να πω ότι υπάρχει ενδιαφέρον».

ΑΜΜΟΛΟΦΟΥΣ

Αναφερθείς ο κ. Τσεντεμεΐδης στα δρομολόγια για τους Αμμολόφους, σημείωσε πως «γίνονται 11 δρομολόγια από τα 5 που είχε πέρσι. Αυτή τη στιγμή τα δρομολόγιά μας πηγαινοέρχονται άδεια, δεν μπορεί ο κόσμος να ζητάει να μπουν δρομολόγια και τα λεωφορεία να πηγαινοέρχονται άδεια. Εμείς θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε το περισσότερο να το κρατήσουμε. Από κει και πέρα δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Στα δύσκολα χρόνια που ζούμε δεν θα πηγαινοέρχονται άδεια. Κάναμε μία κίνηση από τα 5 δρομολόγια στα 11 φέτος, νομίζω ότι λέει πολλά αυτό το γεγονός της αύξησης των δρομολογίων για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε, γιατί με τον κόσμο είμαστε κάθε μέρα, ο κόσμος δεν θα πάει διακοπές και έτσι σκεφτήκαμε να ανοιχτούμε λίγο προς τις παραλίες. Όμως το λέω και πάλι, αν συνεχιστεί έτσι θα γυρίσουμε στο περσινό καθεστώς στα 5 δρομολόγια. Εκτός αυτού βάλαμε το τελευταίο στις 12 το βράδυ για Παληό, 11.30 για Κρηνίδες, προσπαθούμε κι εμείς όσο περισσότερο μπορούμε γιατί αυτή ήταν και η πρώτη μας δέσμευση, να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε το επιβατικό κοινό» ξεκαθάρισε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *