ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» που είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί και για τις ανάγκες της ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΟΚ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» που είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί και για τις ανάγκες της ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΟΚ. Ο Αντιδήμαρχος κ. Φιλόσογλου διαβεβαίωσε ότι το γήπεδο είναι πανέτοιμο και ένα από τα καλύτερα της χώρας.

Στις δηλώσεις του ο κ. Φιλόσογλου σημείωσε πως «το γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» ως προς το χλοοτάπητα επιτέλους είναι έτοιμο να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες. Προφανώς δεν έχει φτάσει στο 100% της ετοιμότητας που θέλουμε, αυτό είναι θέμα χρόνου, θα το έχει φτάσει σε περίπου μια βδομάδα από σήμερα, αλλά ποιο γήπεδο εξάλλου είναι 100% έτοιμο και σε κατάσταση τόσο καλή όσο είναι σήμερα το «Ανθή Καραγιάννη»; Ελάχιστα γήπεδα στην Ελλάδα και ιδίως στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Εμείς έχουμε αγαστή συνεργασία με το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΚ και τη Διοικούσα Επιτροπή, τα συζητάμε όλα και πάντα έχουμε την τύχη ακόμα και όταν διαφωνούμε να καταλήγουμε σε μια κοινή συνισταμένη για το καλό της ομάδας. Ο προπονητής ανέλαβε την ευθύνη έτσι ώστε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι να γίνει στο Βερούλειο, κυρίως γιατί από ότι έχω καταλάβει δεν θα είχε τη δυνατότητα να κάνει και μια προπόνηση μεσοβδόμαδα γιατί το γήπεδο είναι έτοιμο για να γίνει αγώνας την Κυριακή. Και επειδή Τετάρτη Πέμπτη θα βρέχει δυνατά δεν θα μπορούσε να κάνει προπόνηση έλαβε την απόφαση. Πάρθηκε αυτή η απόφαση από τον προπονητή, εμείς τη στηρίζουμε, έγιναν οι συνεννοήσεις με την ΕΠΣΚαβάλας και τα δύο σωματεία που είχαν παιχνίδι την Κυριακή στο Βερούλειο και αφού διευθετηθήκαν όλα αυτά ο δήμος έδωσε την έγκρισή του για να διεξαχθεί ο αγώνας στο Βερούλειο».

ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμπληρωματικά ο κ. Φιλόσογλου αναφέρθηκε στο σημερινό αγώνα μπάσκετ κυπέλου της Ένωσης με τον Απόλλωνα Πατρών, σημειώνοντας πως «ευτυχώς σαν να το ξέραμε ότι μπορεί να προκύψει επίσημο παιχνίδι, έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση των αποδυτηρίων, μπάνιων, τουαλετών και κοινόχρηστων χώρων εντός του γηπέδου «Αλεξάνδρα Δήμογλου», οπότε είμαστε και από κει έτοιμοι. Πλέον οι εσωτερικοί του χώροι δεν θυμίζουν σε τίποτα το παρελθόν, από τότε που είχε κατασκευαστεί το γήπεδο είχαν να γίνουν εργασίες, μιλάμε για 35 χρόνια ακριβώς τα ίδια. Ευπρεπίστηκε ο χώρος, εκσυγχρονίστηκε, είναι καλό και για τους δικούς μας αθλούμενους και για τους φιλοξενούμενους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *