Κύριο άρθροΟικονομία

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνεται σήμερα η έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας στο Εκθεσιακό Κέντρο στη Νέα Καρβάλη

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνεται σήμερα η έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας όπου λειτουργούν 137 περίπτερα επιχειρήσεων και γίνονται διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις. Ο πρόεδρος του φορέα κ. Τσατσούλης δήλωσε ότι η επιτυχία της έκθεσης οφείλεται στην αγάπη των Καβαλιωτών.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο κ. Τσατσούλης ανέφερε πως «την έκθεση την αγαπάει ο κόσμος. Την έκθεση την αγαπάνε οι επιχειρηματίες της πόλης κι όχι μόνο, έχει αρκετές επιχειρήσεις, κάποιες συμμετέχουν για πρώτη φορά, συμμετέχουν αρκετές επιχειρήσεις με νέα προϊόντα και όλο αυτό το σκηνικό καταλαβαίνει κανείς τι κόσμο φέρνει. Οι εκδηλώσεις που γίνονται επίσης φέρνουν κόσμο, το δωρεάν λεωφορείο που έχουμε βοηθάει πάρα πολύ τους πολίτες να έρθουν να την επισκεφθούν. Η έκθεση δεν είναι του Επιμελητηρίου. Η έκθεση είναι καθαρά των Καβαλιωτών. Και οι Καβαλιώτες έχουν μάθει τις προσπάθειές τους να τις στηρίζουν. Φέτος έχουμε και πολλούς ξένους, από Τουρκία, από Ουκρανία, από Βουλγαρία πολλούς, από τη Σερβία, από την Κύπρο, μια επίσκεψη από το Ιράν. Τα περίπτερα είναι 137 συνολικά».

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ

Κληθείς να εκτιμήσει ο κ. Τσατσούλης αν θα ήταν σκόπιμο να επαναλαμβάνεται η έκθεση ακόμα μια φορά μέσα στο χρόνο, ανέφερε πως «ο κόσμος διψάει και το ξέρω, θα προσπαθήσουμε κι εμείς να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, πώς μπορούμε να κάνουμε το Εκθεσιακό μας Κέντρο να πάρει μπρος περισσότερο, αλλά να μην ξεχνάμε ότι οι δυσκολίες υπάρχουν. Η περίοδος της κρίσης ακόμα δεν έχει περάσει και αυτό σημαίνει ότι είμαστε οι επιχειρηματίες σε κατάσταση alert. Επομένως βλέποντας και κάνοντας. Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι ότι θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε ακόμα μια έκθεση στον ίδιο χρόνο. Για αυτό είμαι λίγο διστακτικός, ας δούμε τα αποτελέσματα αυτής της έκθεσης και από κει και πέρα βλέπουμε και κάνουμε».

ΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ

Σχολιάζοντας για τις εργασίες αποκατάστασης στο Εκθεσιακό Κέντρο ο κ. Τσατσούλης σημείωσε πως «προλάβαμε στο τσακ, έγινε μια χαρά, θεωρώ ότι έπρεπε να έχει γίνει, αργήσαμε λίγο αλλά όλα καλά. Καμιά φορά από το άγχος μου, από την αγωνία μου αν θα προλάβουμε, πιέζω λίγο παραπάνω, να φανταστεί κανείς να είχαμε την έκθεση και να μην ήταν έτοιμο το Εκθεσιακό. Κι εγώ πρέπει να βρω τρόπους να διεκδικήσω αυτά τα οποία πρέπει για το Επιμελητήριο και για να γίνει η έκθεση. Για αυτό το λόγο πίεζα και το δήμο και τις υπηρεσίες. Εν πάση περιπτώσει αφού καταφέραμε να φθάσουμε εδώ είμαστε μια χαρά».

ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ

Στο ερώτημα δε αν έπρεπε να προωθηθεί η ιδέα μιας έκθεσης τροφίμων και ποτών αμιγώς Καβαλιώτικων, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας ανέφερε πως «θα το δούμε μήπως το κάνουμε το Μάιο. Υπάρχει αυτή η σκέψη, το θέμα είναι ότι η οικονομική κρίση μας έχει τσακίσει όλους. Έχει τσακίσει τους πάντες, επομένως τι να πω, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *