Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Air Sea Show σε Καβάλα και Πέραμο
Απολύτως επιτυχημένο ήταν το Air Sea Show σε Καβάλα και Πέραμο ενώ η πόλη της Καβάλας φιλοξένησε πολύ κόσμο το τριήμερο, Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή.
Οι υψηλές θερμοκρασίες ταλαιπώρησαν τους θεατές καθώς η παραλία της Καβάλας ήταν κυριολεκτικά καμίνι….
Το Air Sea Show 2017 είναι παρελθόν με τους επαγγελματίες και τους πολίτες να είναι ικανοποιημένοι δεδομένου ότι πολλοί ήταν αυτοί που επισκέφθηκαν την πόλη της Καβάλας αποκλειστικά και μόνον για το σόου..
Δυναμική ήταν η παρουσία από τους Έλληνες από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τη Δυτική Μακεδονία και φυσικά τη Θεσσαλονίκη, αλλά και πάρα πολλοί Βαλκάνιοι.
ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ…
Κατά γενική ομολογία το Air Sea Show φέτος ήταν πλούσιο, από πλευράς θεάματος, όπως το περσινό και βοήθησε τουριστικά την Καβάλα. Η εκδήλωση του Σαββάτου άρχισε στις 6.30 ακριβώς. Η κ. Έμη Καμπουρίδου που ήταν στην παρουσίαση του σόου, αμέσως ανακοίνωσε τη θερμοκρασία που εκείνη την ώρα ήταν στους 35 βαθμούς κελσίου. «Δεν μας φοβίζει ο ήλιος, είναι προτιμότερη η ζέστη από την βροχή», σχολίασε εννοώντας προηγούμενες διοργανώσει, κάποιες από τις οποίες ξεκίνησαν με ψιλόβροχο.
Στις 18.40 πέταξε ο «Δαίδαλος» και καταχειροκροτήθηκε, ενώ περισσότερο εντυπωσιακή ήταν η ομάδα Baltic Bees Jet που φέτος παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα επιδείξεων με ένα επιπλέον αεροσκάφος.
Εκτός της παραλιακής οδού που είχε αρκετό κόσμο, οι καβαλιώτες παρακολούθησαν το Air Sea Show από την αίθουσα επιβατών του Λιμανιού, το φρούριο, τις παραλίες Ραψάνη και Καλμίτσα και το πάρκο Φαλήρου. Το κυκλοφοριακό πρόβλημα οξύτατο, πριν και μετά το τέλος του αεροπορικού σόου. Μπλοκαρισμένη η οδός 7ης Μεραρχίας, κυκλοφοριακό πρόβλημα και στην οδό Ερυθρού Σταυρού.
ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
Οι οργανωτές ήταν παντού, μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια στο κοινό. Ο Διευθυντής του Air Sea Show κ. Παναγιώτης Γεωργιάδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι το φετινό σόου ήταν εξαιρετικά καλύτερο από το σόου του 2016. Δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος, ενώ παρόμοιες δηλώσεις έκαναν κι οι εκπρόσωποι όλων των φορέων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έκθεση του πάρκινγκ του ΝΟΚ, έκανε αίσθηση το περίπτερο της Λήμνου, που το Σάββατο λειτούργησε παρουσία του Δημάρχου του νησιού, ενώ η δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα πρότεινε αδελφοποίηση των δύο Δήμων.
Φέτος τα ελικόπτερα που πρόσφεραν εξαιρετικό θέαμα απέφυγαν να πετάξουν κοντά στο Φρούριο για να μην υπάρξουν τα περυσινά προβλήματα… Επίσης τα F-16 ήταν εξαιρετικά, δεν χωράει σχόλιο!
Ευχάριστη στιγμή του Air Sea Show, η άφιξη του πλοίου «Νήσος Ρόδος», ενώ πάνω από αυτό και το λιμάνι της Καβάλας, οι αεροπορικές επιδείξεις ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Αξιόλογη και χωρίς αμοιβή η συμμετοχή του παρουσιαστή κ. Δημήτρη Σερβετά. Το Air Sea Show ολοκληρώθηκε γύρω σ τις 9 το βράδυ της Κυριακής με την ομάδα Pioneer που άναψε και βεγγαλικά προκειμένου η εκδήλωση να ολοκληρωθεί εορταστικά.
ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΟΣ
Φέτος για πρώτη φορά εκδηλώσεις είχαμε και στην Νέα Πέραμο που ξεκίνησαν στις 12 το μεσημέρι περίπου. Ο δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης ήταν εκεί ενώ έδωσε το παρόν του και στο φινάλε της γιορτής στην Καβάλα.