Ισχυρό διψήφιο ποσοστό βλέπει για το ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές ο υποψήφιος βουλευτής, Λεωνίδας Παππάς
Αισιόδοξος δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα κ. Λεωνίδας Παππάς για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είμαστε στην τελική ευθεία, είμαστε αισιόδοξοι, ο κόσμος ενδιαφέρεται, συζητάει για τα πολιτικά. Όσον αφορά την παράταξή μας, μας ακούνε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και μας προσεγγίζουν πολύ πιο ουσιαστικά σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Αυτό είναι ενθαρρυντικό και επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας ότι θα έχουμε ισχυρό διψήφιο ποσοστό. Και οι δημοσκοπήσεις που επηρεάζουν ως ένα βαθμό την κοινή γνώμη, θα διαψευστούν. Όπως έγινε και στην Τουρκία πριν λίγες μέρες.
Δεν αμφισβητούμε τις δημοσκοπήσεις, είναι σοβαρό επιστημονικό εργαλείο αλλά έχουμε τις επιφυλάξεις μας, διότι άλλα εισπράττουμε από την επαφή μας με τους πολίτες και άλλα φαίνονται να αποτυπώνονται στις μετρήσεις. Θα δούμε όμως την Κυριακή».
ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
Πρόσθεσε ότι «θέλω να έχουμε μια συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε ισχυρό διψήφιο ποσοστό. Αυτά που λένε για 8% και 9% δεν υπάρχουν. Τουλάχιστον δεν τα βλέπουμε εμείς και δεν νομίζω να πέφτουμε τόσο έξω. Ο κόσμος έζησε δύο αποτυχημένες θητείες, του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα, έχει απέναντί τους έναν νέο πολιτικό που δεν έχει κυβερνήσει και δεν έχει φθορά, έχει ανανεώσει την παράταξη, έχει πάρει μια ισχυρή εντολή, έχει θέσεις για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, δηλαδή η καθημερινότητα και η ακρίβεια. Σ’ αυτά τα ζητήματα έχουμε καλές θέσεις, απλές και κατανοητές. Γι’ αυτό έχω τη βεβαιότητα ότι ο κόσμος θα υπερψηφίσει το ΠΑΣΟΚ, με ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό, για να έχει ρόλο την άλλη μέρα».
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ
Κλείνοντας έστειλε προσωπικό μήνυμα στους ψηφοφόρους λέγοντας ότι «μετά από 16 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση είμαι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές. Καλούμε να υπηρετήσω αυτό που υπερψήφισε το ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές εκλογές, δηλαδή την ενότητα, την ανανέωση και την πολιτική αυτονομία. Είμαι της λογικής ότι δεν είμαστε κατά των συνεργασιών αλλά δεν είναι αυτοσκοπός η συγκυβέρνηση, οι καρέκλες και τα υπουργεία. Δεν θα γίνουμε το δεκανίκι κανενός. Το ΠΑΣΟΚ δεν επέστρεψε για να γίνει δεκανίκι του Μητσοτάκη ή του Τσίπρα, αλλά έχει άποψη. Η επίθεση του κ. Μητσοτάκη στο ΠΑΣΟΚ γίνεται γιατί το φοβάται, διότι το βλέπει να ανεβαίνει και φοβάται μην γίνει εκείνη η σοβαρή και στιβαρή αντιπολίτευση. Όσο έχει τον Τσίπρα απέναντί του, κάνει υγιεινό περίπατο. Γι’ αυτό εμείς καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες να γυρίσουν στο σπίτι τους, να μεγαλώσουμε ξανά τη δημοκρατική παράταξη για αν μπορέσουμε να ανατρέψουμε πολιτικά κι εκλογικά τη Νέα Δημοκρατία.
Απευθύνομαι στους Καβαλιώτες όλου του νομού, άκουσα τα προβλήματα, σκοπεύω να τα αναδείξω και να τα μεταφέρω και ζητώ τη δύναμη και την εντολή να τους εκπροσωπήσω στη βουλή. Αισθάνομαι ώριμος και έτοιμος, με τη μικρή εμπειρία και τη μεγάλη διάθεση, για να παλέψω για τα προβλήματα του νομού. Όλοι οι υποψήφιοι είμαστε πρώτα υποψήφιοι για το Νομό Καβάλας και μετά για τα κόμματά μας. Έχουμε πολλά ζητήματα για τα οποία πρέπει να παλέψουμε».

