Ικανοποιητική είναι η επιβατική κίνηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, δεν λύθηκε το θέμα με τα στέγαστρα
Ικανοποιητική είναι η επιβατική κίνηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας τον μήνα Οκτώβριο λόγω των φοιτητών του ΤΕΙ αλλά και των μαθητικών μετακινήσεων. Αντίθετα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του φορέα κ. Γιάννη Χαλεπιάδη η κίνηση τον Σεπτέμβριο ήταν ασυνήθιστα μειωμένη σε σχέση με πέρυσι.
Όπως ανέφερε αρχικά «Από τον Οκτώβριο και μετά έχουμε μια πάρα πολύ καλή κίνηση. Ο Σεπτέμβριος ήταν αυτός που μας απογοήτευσε. Ενώ με το εκπτωτικό μέτρο που είχαμε κάνει, Ιούλιος και Αύγουστος είχαμε πάει πάρα πολύ καλά, τον Σεπτέμβριο είχαμε μια πολύ μεγάλη πτώση που ψάχνουμε ακόμη να δούμε τι φταίει.
Αλλά η πτώση ήταν πολύ μεγάλη. Σίγουρα ο Σεπτέμβριος είναι μια μεταβατική περίοδος αλλά εγώ δεν κάνω σύγκριση με άλλους μήνες αλλά με τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.
Η σύγκριση είναι αυτή και η διαφορά είναι μεγάλη».
ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ
Αναφορικά με τα στέγαστρα στις στάσεις των λεωφορείων και την συντήρηση τους σημείωσε ότι υπάρχει διαφωνία με το Δήμο Καβάλας. «Προσωπικά εκτιμώ ότι θα βρούμε την άκρη. Εγώ κάνω μια καταμέτρηση των στάσεων και των στεγάστρων και θα επανέλθω στο Δήμο Καβάλας προκειμένου να τους κάνω την έκθεση μου και να δούμε πως θα πορευθούμε, τι θα πράξουμε από εδώ και στο εξής.
Έτσι και αλλιώς προχωράει και η περίοδος λήξης της σύμβασης με τη διαφημίστρια εταιρεία του Δήμου Καβάλας που εκμεταλλεύεται τα στέγαστρα οπότε να δούμε πως θα κινηθούμε από εδώ και εμπρός. Σίγουρα θα δούμε τις εξελίξεις αλλά το βέβαιο είναι πως υπάρχει ζημιά και θα δούμε πόσο είναι αυτή.
Πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες θα έχουμε τα τελειωτικά αποτελέσματα. Όσο για τον σταθμό στο Περιγιάλι που θέλουμε να κατασκευάσουμε για λογαριασμό του ΚΤΕΛ προς το παρόν δεν έχουμε κάποια εξέλιξη καθώς περιμένουμε τις εγκρίσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες».

