ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Ικανοποίηση για τη διαρκώς αυξανόμενη κίνηση στη δεύτερη Λαϊκή Αγορά στην Καλαμίτσα

Διαρκώς αυξανόμενη είναι η κίνηση στη δεύτερη Λαϊκή Αγορά στην Καλαμίτσα. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραγωγών κ. Παναγιώτης Δημητρακές σημείωσε ότι εξυπηρετείται όλο το δυτικό κομμάτι της πόλης.

Συγκεκριμένα είπε ότι «η λαϊκή στην Καλαμίτσα εξυπηρετεί όλο το δυτικό κομμάτι της Καβάλας, τη ΔΕΠΟΣ, την Καλαμίτσα, την Αγία Παρασκευή, τον Άγιο Λουκά, αλλά και το Παληό, την Ηρακλείτσα. Σιγά- σιγά ανεβαίνει. Είναι μια μικρή λαϊκή μόνο με παραγωγούς, ελεγχόμενοι και ωραία. Δεν υπάρχει συνωστισμός, ο κόσμος αυξάνεται σιγά- σιγά. Οι πάγκοι έχουν ανάμεσά τους τις απαραίτητες αποστάσεις και είναι μια ωραία στημένη λαϊκή, ασφαλής, υπάρχει άνετο πάρκινγκ. Πάμε προς την πέμπτη εβδομάδα, κάναμε μία ανανέωση για ένα μήνα να δούμε σιγά- σιγά τι θα γίνει. Όσο υπάρχει ο κορωνοϊός θα τη λειτουργούμε και θα προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε ανοιχτή και μετά. Εμείς θέλουμε να εδραιωθεί και να μείνει. Έχει γύρω στους 50 παραγωγούς που εναλλάσσονται. Δεν είναι μεγάλος ο αριθμός αλλά παρέχουμε τα πάντα, σε ό,τι αφορά τον παραγωγικό τομέα. Ό,τι παράγει η περιοχή μας τα πουλάμε».

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΗ

Πρόσθεσε επί του θέματος ότι «κάναμε ένα αίτημα στο δήμο Καβάλας, πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο και θα λειτουργήσει εκεί για ένα ακόμη μήνα και θέλουμε να το κάνουμε μόνιμο. Θα επιδιώξουμε να μην γίνεται την ίδια μέρα και υπάρχει το μπέρδεμα με την άλλη λαϊκή. Δεν θέλουμε να «σπάσουμε» την κίνηση της άλλης λαϊκής γιατί κι εμείς κομμάτι της είμαστε και φύγαμε, πηγαίνοντας εκ περιτροπής στην Καλαμίτσα. Θα κοιτάξουμε σιγά- σιγά να το εδραιώσουμε για άλλη μέρα και να μείνει μόνιμα εκεί. Είναι καλό που ασυμφορήθηκε ο κόσμος στην πόλη, αλλά λείπουν οι μισοί από εκεί. Το θέμα είναι πώς θα πάει ο κορωνοϊός, τι θα προβλέψει η κυβέρνηση από ‘δω και πέρα. Προχωράμε με βάση τις αποφάσεις και βλέπουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *