Κύριο άρθροΠολιτική

Επιφυλακτικός ο Γιάννης Εριφυλλίδης με τα του Δήμου Καβάλας

Επιφυλακτικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ομίλου Καβάλα Μπροστά Γιάννης Εριφυλλίδης για την πορεία του Δήμου Καβάλας στο 2020. Χρειάζονται συνεργασίες όπως σχολίασε.

 Σύμφωνα με τον κ. Εριφυλλίδη «Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα απλά δυστυχώς τα δείγματα που υπάρχουν μέχρι στιγμής δεν είναι και πάρα πολύ καλά. Ελπίζω να αλλάξει κάτι, να συνεργαστούν όλοι και όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο γιατί χωρίς συνεργασία δεν πρόκειται τίποτε να προχωρήσει στο Δήμο Καβάλας. Έχουν ήδη χαθεί αρκετοί μήνες, υπάρχει και υπήρχε κάποια ανοχή στην καινούρια δημοτική αρχή μια και μόλις ανέλαβε και ήταν καινούρια. Αυτό μέσα στο 2020 δεν υπάρχει και πρέπει επιτέλους όλοι να εργαστούν για το καλό του τόπου.

 Τα προβλήματα που υπάρχουν δεν είναι απόρροια της μιας ή της άλλης πλευράς, της συμπολίτευσης ή της αντιπολίτευσης, είναι ένα γενικό πρόβλημα, το οποίο με κάποιον τρόπο εφόσον είναι τέτοιοι οι συσχετισμοί, εφόσον ο Δήμαρχος δεν έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο (Δ.Σ.)  και πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι το ανώτατο όργανο στο Δήμο Καβάλας είναι το δημοτικό συμβούλιο. Πρέπει εκεί να επιτευχθεί με κάποιο τρόπο, κάποια συνεργασία, ένας τρόπος για να λειτουργήσει και να παίρνονται οι αποφάσεις όσο το δυνατόν με συναίνεση και πάντοτε για το καλό του τόπου.

 Δεν μας ενδιαφέρουν εμάς τους πολίτες τα συμφέροντα της κάθε παράταξης»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *