ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

«Πληθώρα εκδηλώσεων από τον Σύλλογο Εβριτών Καβάλας» όπως  δηλώνει ο Πρόεδρος  Π.  Μεμετζής

Ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Καβάλας ετοιμάζει μία σειρά εκδηλώσεις για την περίοδο των Χριστουγέννων. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης  Μεμετζής ανέφερε σε δηλώσεις του ότι οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας.

Όπως τόνισε  αρχικά «Εμείς από την πλευρά μας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Δήμος Καβάλας μας προσκάλεσε στην οργάνωση εκδηλώσεων την περίοδο των εορτών. Και εμείς αμέσως σκεφτήκαμε να πάρουμε μέρος και να είμαστε δίπλα στο εορταστικό πρόγραμμα.

Οι εκδηλώσεις μας αρχίζουν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις έξι το απόγευμα στην πλατεία του Καπνεργάτη όπου θα κάνουμε αναβίωση στα ήθη και έθιμα του Νομού Έβρου και ό,τι έχει σχέση με τις ημέρες αυτές. Για αυτό και καλούμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας και να αγκαλιάσει τις εκδηλώσεις μας.

Θα κάνουμε δρώμενα του 12ημερου, θα έχουμε παραδοσιακούς χορούς και αν ο καιρός δεν το επιτρέψει θα πάμε στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας την ίδια ώρα. Αρκεί να έχουμε καλές γιορτές ενώ τον Ιανουάριο θα κάνουμε τον ετήσιο χορό μας στο κέντρο ΡΑΝΙΑ στα Κηπιά, στις 29 Ιανουαρίου την Κυριακή το μεσημέρι για να προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο.

Θα βραβεύσουμε και τα παιδιά που αρίστευσαν και θα κόψουμε και τη βασιλόπιτα. Επίσης προπαραμονή των Χριστουγέννων θα έχουμε και την παιδική μας γιορτή».

Καταληκτικά ευχήθηκε  για μια ακόμη φορά ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *