ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

«Η Θρακική Εστία Καβάλας προγραμματίζει μία σειρά εκδηλώσεων μέσα στο Καλοκαίρι» τονίζει  ο πρόεδρος της  Νίκος Τσουμπάκης

Η Θρακική Εστία Καβάλας προγραμματίζει μία σειρά εκδηλώσεων μέσα στο Καλοκαίρι, όπως το επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της κ. Νίκος Τσουμπάκης.

Όπως ανέφερε αρχικά «Είναι γεγονός πως για μια ακόμη χρονιά οι σύλλογοι το καλοκαίρι κατεβάζουν λιγάκι τις μηχανές και ετοιμάζουν εκδηλώσεις για τα χορευτικά τους τμήματα κυρίως.

Έτσι και εμείς στις 30 Ιουνίου θα βρισκόμαστε στην Ξάνθη, στο 10ο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα που κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακιωτών με την συμμετοχή 80 και πάνω συλλόγων. Εκεί θα είναι το χορευτικό τμήμα της Θρακικής Εστίας ενώ στις 1 και 2 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων θα γίνει η εκδήλωση του Δήμου Καβάλας «Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου» όπου θα συμμετέχει και η χορωδία μας και το χορευτικό μας τμήμα.

Μετά στις 21 Ιουλίου θα πάμε στην Θρακική Εστία Κατερίνης για να συμμετάσχουμε  στις εκδηλώσεις εκεί με χορούς του τμήματος μας. Αυτά είναι τα σχέδια μας εκτός και αν υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη ή κάποια πρόσκληση η οποία θα αλλάξει τον σχεδιασμό μας και θα μας οδηγήσει και σε άλλες δράσεις.

Από εκεί και πέρα περιμένουμε τον Σεπτέμβριο όπου και πάλι θα έχουμε το πρόγραμμα μας με το 4ο Διήμερο μάλιστα της Θρακικής Εστίας. Επίσης οι ετοιμασίες έχουν αρχίσει δειλά δειλά για μία εκδήλωση τον Νοέμβριο αλλά θα δώσουμε λεπτομέρειες για τον συμβάν της 24ης – 25ης Νοεμβρίου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *