Κύριο άρθροΠολιτική

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης  στην Καβάλα, συναντήθηκε με δημάρχους και μίλησε σε πολιτική εκδήλωση

Την Δευτέρα επισκέφθηκε την πόλη της Καβάλας ο Δήμαρχος Αθηναίων και ένας από τους υποψηφίους προέδρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Γιώργος  Καμίνης. Στο πλαίσιο αυτό καθορίσθηκε ένα πρόγραμμα επισκέψεων  του με πρώτο σταθμό στις 16.30 το απόγευμα  το ΤΕΙ και ακολούθως το Δημαρχείο  Καβάλας στις 17.45 και στις 18.30 συναντήθηκε  με τον δήμαρχο Χρυσούπολης κ. Τσομπανόπουλο. Μετά από αυτές τις συναντήσεις ακολούθησε  πολιτική ομιλία στα πλαίσια της εσωκομματικής διαδικασίας και διαλόγου για την θέση του προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που πραγματοποιήθηκε   στο ξενοδοχείο Ωκεανίς στις 7.30 το απόγευμα.

ΜΕ ΤΣΑΝΑΚΑ

Όπως προαναφέραμε , ο  κ. Καμίνης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί για λίγα λεπτά με τη δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα, παρουσία του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας και τέως δημάρχου κ. Κωστή Σιμιτσή και του περιφερειακού συμβούλου και στελέχους της ΔΗΜΑΡ Καβάλας κ. Βασίλη Τραϊφόρου.

Ο κ. Καμίνης ανέφερε στη δήμαρχο Καβάλας ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη να δημιουργηθεί ένας νέος φορέας ο οποίος θα αλλάξει τα ήθη του πολιτικού «γίγνεσθαι» και «θα βάλει τέλος στα ψέματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», με την κ. Τσανάκα να απαντάει ότι «ο χώρος της Κεντροαριστεράς είναι μεγάλος και δεν πρέπει να αφήνεται η αποκλειστική νομή του στον κ. Τσίπρα. Άλλωστε η λαϊκή βάση που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, απλώς ψήφισαν έχοντας μια ελπίδα για κάτι καλύτερο, αλλά απογοητεύτηκαν και από αυτούς».

Η δήμαρχος Καβάλας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα του κ. Καμίνη, εξαίροντας το πολιτικό ήθος του, ενώ η συνάντηση έκλεισε με την κ. Τσανάκα να κάνει δύο δώρα στον δήμαρχο Αθηναίων, δύο βιβλία με την Ιστορία της Καβάλας και του Αρχαίου θεάτρου των Φιλίππων.

Στη συνέχεια ο κ. Καμίνης συναντήθηκε για λίγα λεπτά με τον δήμαρχο Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλο, πριν επιστρέψει στην Καβάλα για την κεντρική πολιτική του ομιλία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *