ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

 Το Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας  επισκέφθηκε η  Δημοτική Οργάνωση  Καβάλας της ΝΔ και τους χάρισε δώρα

Όπως ήταν προγραμματισμένο, μέλη της ΝΔ Καβάλας επισκέφθηκαν χθες το πρωί  το Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου για να δώσουν στα παιδιά που νοσηλεύονται δώρα για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας κ.  Μαρίνα  Φιλιππίδου  στιςδηλώσεις της σημείωσε ότι « η δημοτική τοπική οργάνωση  Καβάλας της ΝΔ με τα μέλη της κ. κ. Βουδούρη, Μουρελά και Μαλαθούνη, αποφασίσαμε να επισκεφθούμε τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου  και δεν βρίσκονται στα σπίτια τους αυτές τις μέρες τις γιορτινές. Θα τους δωρίσουμε κάποια παιχνίδια για να τα ανακουφίσουμε και να τα κάνουμε να αισθανθούν πιο όμορφα. Αν περισσέψουν κάποια παιχνίδια αυτά θα δοθούν σε άπορες οικογένειες.  Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και υγεία, όπως και σε όλο τον κόσμο».

Η κ. Φιλιππίδου επίσης ανέφερε  πως η τοπική οργάνωση της ΝΔ ετοιμάζει μια ακόμη  φιλανθρωπική εκδήλωση  μέσα στον Ιανουάριο. «Σε συνεργασία με την Αντικαρκινική Εταιρία θα φέρουμε στην πόλη μας κινητό μαστογράφο, ώστε να μπορέσουν πολλές γυναίκες δωρεάν να κάνουν μαστογραφία .  Επίσης την πίτα μας θα την κόψουμε στις 28 Ιανουαρίου μαζί με την ΝΟΔΕ Καβάλας , παρουσία του γραμματέα του κόμματος κ. Αυγενάκη.  Ευχόμαστε σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά, να περάσουν οι δύσκολες μέρες και όλοι να αντιμετωπίσουν πιο εύκολα τα προβλήματά τους έχοντας υγεία , αγάπη και ευημερία».

Η ΥΠΟΔΟΧΗ

Τα μέλη της ΝΔ Καβάλας υποδέχτηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου  κ . Τάσος Καρασσαβόγλου  ο οποίος  δήλωσε  πως «κάθε φορέας και κάθε οργανισμός μπορεί να βρίσκεται κοντά μας αυτές τις μέρες, κοντά σε όλους τους ασθενείς και τα παιδιά, όλοι είναι καλοδεχούμενοι . Νομίζω ότι αυτά τα δώρα θα τα χαρούν πολύ τα παιδιά  που νοσηλεύονται στο Παιδιατρικό Τμήμα» .  Τέλος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και καλότυχο το 2018.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *