ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Μετά τη νέα παράταση, το υδροπτέρυγο θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του στις 20 Μαρτίου

Παράταση ακινησίας έως τις 20 Μαρτίου ζήτησε η ναυτιλιακή εταιρεία που διαχειρίζεται το Υδροπτέρυγο. Ο Αντιπρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας κ. Νίκος Τσιλογιώργης σε δηλώσεις του τόνισε πως το σήριαλ συνεχίζεται και οι δημότες διαμαρτύρονται.

Συγκεκριμένα είπε ότι «τα επεισόδια του σήριαλ δεν έχουν τελειωμό. Πριν από λίγο (σ.σ. χθες το πρωί) επικοινώνησα με το Λιμεναρχείο και μου είπαν, επίσημα πλέον, ότι η ναυτιλιακή εταιρεία που έχει το υδροπτέρυγο ζήτησε παράταση ακινησίας του πλοίου μέχρι τις 20 Μαρτίου. Το σήριαλ συνεχίζεται. Εδώ κι ένα χρόνο περιμένουμε να ξεκινήσουν τα δρομολόγια. Για να ζητήσει η εταιρεία καινούργια παράταση σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Είναι θέματα που έχουν σχέση με το αξιόπλοο του πλοίου; Κάτι άλλο ισχύει; Δεν το γνωρίζω. Το θέμα είναι ότι ο κόσμος είναι οργισμένος, έχει κουραστεί με αυτήν την τακτική και της ναυτιλιακής εταιρείας αλλά και του Υπουργείου Ναυτιλίας, οπότε δεν πρέπει να κάνω κανένα άλλο σχόλιο, γιατί ενδεχομένως θα πω βαριές κουβέντες.

Από πλευράς της ναυτιλιακής εταιρείας κάνουν, μεν, δοκιμαστικά δρομολόγια αλλά το θέμα είναι ότι ήδη είχαν αναγγελθεί επίσημα οι ημερομηνίες, είχαν δοθεί τα δρομολόγια και μάλιστα έχω αυτό το χαρτί. Εδώ μιλάμε για φαρσοκωμωδία. Μιλάμε για αστειότητες. Όταν το πλοίο δεν είναι έτοιμο, δεν βγαίνει να πει ότι από τις 11 Μαρτίου ξεκινάω τα δρομολόγια και τώρα ξαφνικά διαπιστώσαμε ότι υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει έλλειψη σοβαρότητας, επιεικώς. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα λυθούν αυτά τα προβλήματα και πολύ γρήγορα, αν και δεν βλέπω μέσα στο Μάρτη, τα δρομολόγια μάλλον  θα ξεκινήσουν  από τον Απρίλη. Ο κόσμος κάνει υπομονή εδώ και ένα χρόνο. Το θέμα είναι όταν θα βγει κάποια στιγμή η επόμενη ανακοίνωση να ξέρουμε σίγουρα πότε θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια, για να ετοιμαστεί και το επιβατικό κοινό. Διότι το υδροπτέρυγο θα λύσει κάποια προβλήματα στη σύνδεση της πρωτεύουσας του νομού Καβάλας με το νησί και ιδιαίτερα με τον Λιμένα. Θα εξυπηρετηθεί αρκετός κόσμος, γι’ αυτό και περιμένει πώς και πώς να ξεκινήσουν τα δρομολόγια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *