«Ο Φαρμακευτικός Συνεταιρισμός κάνει τα πάντα στο 100%, προκειμένου να διατηρήσει την ποιότητα σε φάρμακα των μετόχων του”, όπως αναφέρει η πρόεδρος του ΦΣΚ Σίσσυ Ρακιντζή
Για την αγαστή συνεργασία ανάμεσα στον Φαρμακευτικό Σύλλογο και τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Καβάλας, έκανε δηλώσεις η πρόεδρος του Φ.Σ.Κ., Σίσσυ Ρακιντζή.
”Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Καβάλας είναι κομμάτι των φαρμακείων. Είμαστε όλοι μέτοχοι και προσπαθούμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια όσον αφορά τις αγορές μας και βεβαίως ο συνεταιρισμός κάνει τα πάντα στο 100%, προκειμένου να διατηρήσει την ποιότητα σε φάρμακα των μετόχων του”, ανέφερε αρχικά η πρόεδρος του Φ.Σ.Κ.
ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ
”Η αγαστή συνεργασία μεταξύ Φαρμακευτικού Συλλόγου Καβάλας και Συνεταιρισμού Φαρμακοπείων Καβάλας, αποδεικνύεται συνεχώς, προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Κι αυτό αντανακλά πάνω από όλα τα δικά μας θέματα και προβλήματα και στους πολίτες της πόλης και της Περιφερειακής Ενότητες Καβάλας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση και τροφοδοσία. Τις ημέρες των ελλείψεων και τις ημέρες που ήταν δύσκολες με τα ”ελλειπτικά” φάρμακα, κανείς ασθενής δεν έμεινε χωρίς να πάρει το φάρμακο του στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Πρέπει να έχουμε πάντα στον νου μας το συνεταιρίζεσθαι και οι φαρμοκοποιοί και οι μέτοχοι του συνεταιρισμού, γιατί τα χρόνια που τρέχουν μπροστά μας είναι χρόνια δύσκολα και ίσως είναι λίγο δυσκολότερα για τον ιδιωτικό τομέα και για την ατομική επιχείρηση”, πρόσθεσε στη συνέχεια η Σίσσυ Ρακιντζή.
ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
Η πρόεδρος του Φ.Σ.Κ., αναφέρθηκε επίσης και στα τηλεοπτικά σποτ από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο για τη διανομή των φαρμάκων υψηλού κόστους από το φαρμακείο της γειτονιάς, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: ”Από όλα τα φαρμακεία της χώρας, από 10.700 σημεία, θα γίνεται πλέον η διανομή αρχικά κάποιων σκευασμάτων υψηλού κόστους και όπως όλοι γνωρίζουμε αυτά αφορούν ασθένειες βαριές. Οι ασθενείς δεν πρέπει να ταλαιπωρούνται και αυτός ήταν ο λόγος που εδώ και πέντε χρόνια παλεύουμε να ‘ρθουν τα φάρμακα υψηλού κόστους και στα φαρμακεία πέρα από τα φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ της κάθε πόλης. Στην πόλη μας δεν υπάρχει η ουρά ντροπής όπως βλέπουμε σε άλλες πόλεις, ειδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παρ’ όλα αυτά είναι διαφορετικό να το πάρει από το φαρμακείο της γειτονιάς, παρά να περιμένει να ‘ρθει στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ το φάρμακό του”.

