ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Κάλεσμα στους πολίτες της Καβάλας, σε υπαλλήλους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, για συμμετοχή στο συλλαλητήριο  των Τεμπών απευθύνει ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Φώτης Νικολάου

Κάλεσμα στους πολίτες της Καβάλας, σε υπαλλήλους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, για συμμετοχή στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στην πλατεία Ελευθερίας, μ’ αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την εθνική τραγωδία των Τεμπών, απηύθυνε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Καβάλας, Φώτης Νικολάου.

”Το Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Καβάλας, θέλοντας να εκφράσει την οργή και τη θλίψη των εργαζομένων στο Δημόσιο, θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου στην Καβάλα και καλεί όλους τους εργαζόμενους στις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία Ελευθερίας για να τιμήσουμε τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών”, ανέφερε αρχικά ο κ. Νικολάου.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ

”Συμπληρώνονται τρία χρόνια από αυτήν την εθνική τραγωδία που πάγωσε τη χώρα και απαιτούμε δικαιοσύνη. Δεν ξεχνάμε. Δεν ήταν η κακιά στιγμή, δεν ήταν ανθρώπινο λάθος, αλλά νομίζω ότι ήταν ένα έγκλημα που προέκυψε από την ιδιωτικοποίηση, την υποβάθμιση των δημοσίων υποδομών, με προτεραιότητα το κέρδος έναντι της ανθρώπινης ζωής. Δεν πρέπει να αφήσουμε να συγκαλυφθούν αυτές οι ευθύνες. Ενώνουμε κι εμείς τη φωνή μας με τους συγγενείς των θυμάτων και  και τα υπόλοιπα σωματεία που θα συμμετέχουν και απαιτούμε ασφαλείς δημόσιες συγκοινωνίες, όπως και την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία συγκάλυψη. Για τη θυσία των 57 ψυχών, που δεν πρέπει να ξεχαστεί, καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και ώρα 12 στην πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας”, πρόσθεσε καταληκτικά ο κ. Νικολάου.

** Δημήτρης   Τζιπιζίδης