Κύριο άρθροΟικονομία

«Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις μας, καθώς δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής» όπως δηλώνει ο  πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Παγγαίου, Γρηγόρης Γρουζίδης

”Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις μας, καθώς δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Ό,τι ειπώθηκε από την πλευρά της κυβέρνησης είναι προσχηματικό”.

Τα παραπάνω επισήμανε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Παγγαίου, Γρηγόρης Γρουζίδης, περιγράφοντας το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων.

”ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ…”

”Υπάρχει ασάφεια ως προς τα μέτρα που εξαγγέλονται και από υπουργούς, αλλά και από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης με αποτέλεσμα να συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας δυστυχώς και τις μέρες των εορτών. Υπάρχει ένας πανελλαδικός συντονισμός και από την Παρασκευή (19/12) ό,τι γίνεται θα γίνεται στοχευμένα σε όλη την Επικράτεια. Δεν χαλαρώνουν τα μπλόκα, απλά μέσα στον σχεδιασμό μας είναι τις ημέρες των εορτών που ξεκινάνε από το Σάββατο (20/12), να μετακινούνται οι πολίτες δωρεάν από τα ”μπλόκα της κυβέρνησης”, που δεν είναι άλλα από τα διόδια που τα πληρώνουμε πανάκριβα. Οπότε εμείς θα ανοίξουμε τις μπάρες των διοδίων για όσο χρειαστεί για να διέρχονται ελεύθερα οι συμπολίτες μας”, πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ. Γρουζίδης.

”ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠ’ ΑΚΡΗ Σ’ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…”

”Αυτά σχεδιάζουμε σχεδόν μέχρι την Τρίτη (23/12) και φυσικά παρακολουθούμε και τα άλλα ζητήματα που αφορούν τα αιτήματα που έχουμε στείλει και δεν έχουν δοθεί απαντήσεις. Προσέχουμε σαν κόρη οφθαλμού να υπάρχει αυτό το ενωτικό κλίμα απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας και φυσικά βλέπουμε και την αμέριστη συμπαράσταση των πολιτών, η οποία στις δημοσκοπήσεις είναι πάνω από 80%. Οι πολίτες είναι μαζί με τους αγρότες γιατί και η κοινωνία βιώνει όλη αυτή την κατάσταση το οξύμωρο που έχει δημιουργηθεί με τα τρόφιμα γενικώς”, επισήμανε καταληκτικά ο κ. Γρουζίδης.

** Δημήτρης Τσιπιζιδης