Δεν ανέκυψαν προβλήματα στην Π.Ε. Καβάλας από τις έντονες βροχοπτώσεις σύμφωνα με δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος
Δεν ανέκυψαν προβλήματα στην Π.Ε. Καβάλας από τις έντονες βροχοπτώσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής, σύμφωνα με όσα τόνισε σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος.
”Είχαμε ένα μπαράζ από ισχυρά καιρικά φαινόμενα ευτυχώς όμως το σύστημα αντεπεξήλθε και καταφέραμε και δεν είχαμε προβλήματα”, ανέφερε αρχικά ο κ. Μαρκόπουλος.
MONON ΠΤΩΣΕΙΣ ΠΕΤΡΩΝ
”Είχαμε μόνο πτώσεις πετρών στην περιοχή της παραλιακής Εγνατίας στο ύψος των Λουτρών Ελευθερών όπου εργάστηκε άμεσα ένα συνεργείο της Π.Ε. Καβάλας με σκοπό να αποκαταστήσει την κυκλοφορία των οχημάτων και να τακτοποιήσει το θέμα κι ένα δέντρο που έπεσε μεταξύ Οφρυνίου και Γαληψού. Δεν είχαμε αναφορά για κάποια άλλα θέματα. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να είμαστε εντάξει και σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα και σε όποιες πιέσεις μας ασκήσει ο καιρός, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα καλό σημείο. Οι υποδομές άντεξαν, αλλά πότε δεν μπορείς βέβαια να ‘σαι σίγουρος με τις καιρικές συνθήκες και πόση πίεση μπορούν να ασκήσουν πάνω στις υποδομές. Όσον αφορά τα μηχανήματα είμαστε εντάξει, αλλά από χειριστές έχουμε θέμα. Αλλά παρ’ όλα αυτά αντέχουμε μέχρι τώρα. Αντέχουν οι υποδομές αντέχει και η υπηρεσία”, σημείωσε καταληκτικά ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.