ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Μακάρι το 2025 να μας φέρει περισσότερες χαρές και λιγότερο πόνο» δηλώνει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Έλσα Βακιρτζή

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας έκλεισε το 2024 με τον καλύτερο τρόπο καθώς έκανε την διανομή τροφίμων και παιχνιδιών στους δικαιούχους του. Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών κ. Έλσα Βακιρτζή υπογράμμισε πως συνεχίζουν κανονικά τον προγραμματισμό τους για το 2025.

Αρχικά ανέφερε ότι «Το Κοινωνικό Παντοπωλείο έκανε την τελευταία διανομή του χρόνου και στην συνέχεια δώσαμε και στα παιδιά των δικαιούχων το δωράκι τους. Έχουν ανάγκες και αυτά τα παιδιά και μας ήρθαν ο Αη Βασίλης που έδωσε τα παιχνίδια που μας έδωσαν όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι.

Κληρώσαμε και 10 τούρτες γενεθλίων, προσφορά των καταστημάτων ΝΤΙΝΟΣ και έτσι έγιναν όλα όμορφα και ωραία.

Όποιος μου ζήτησε τρόφιμα για γνωστό που έχει ανάγκη, του έδωσα τα απαραίτητα. Ήταν εντολή του Δημάρχου, το προσπάθησα πολύ και όλα κύλησαν ομαλά».

ΝΕΟ ΕΤΟΣ

«Εμείς όμως συνεχίζουμε και με δράσεις που δεν βγαίνουν προς τα έξω. Μέσα στο Δεκέμβριο το Κέντρο Κοινότητας μου επέδειξε ένα σπίτι που ήταν σε ελεεινή κατάσταση.

Προσπαθούσαν πολύ καιρό να πείσουν την κάτοικο του ότι πρέπει να καθαριστεί το σπίτι. Τελικά βρήκα δύο άτομα, το καθάρισαν, πέταξαν τα παλιά έπιπλα, ήρθαν καινούρια και η γυναίκα έκανε γιορτές σε ένα καλό περιβάλλον» τόνισε ευχαριστώντας όσους βοηθούν και ευχόμενη να έχουμε περισσότερες χαρές μέσα στο 2025.