Άδειασε από προσωπικό η Διεύθυνση Μεταφορών στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας
Σχεδόν 10 άτομα έφυγαν από την Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας γεγονός που προβληματίζει. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης κ. Αντώνης Μαστοράκης έκανε λόγο για μία κατάσταση που πρέπει να λυθεί άμεσα.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «το προσωπικό έχει ήδη αποχωρήσει. Στο τμήμα διπλωμάτων είναι η προϊσταμένη με μία υπάλληλο η οποία δεν είναι μόνιμη αλλά με κάποιο είδος σύμβασης. Από την άλλη, έφυγαν 4 υπάλληλοι από το τμήμα διπλωμάτων, δύο άτομα από το αρχείο, σε συνδυασμό με μία απρόβλεπτη σοβαρή ασθένεια του μόνιμου υπαλλήλου στο αρχείο και 2-3 άτομα από τις άδειες κυκλοφορίας».
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ
Πρόσθεσε ότι «εδώ και δύο χρόνια έχει γίνει μια αξιόλογη προσπάθεια από πλευράς Περιφέρειας που βρήκε τις συμβάσεις και τις έβαλε στο τμήμα αλλά από ‘κει και πέρα, η Διεύθυνση της Περιφέρειας μαζί με τους υπαλλήλους έκαναν μια αξιόλογη προσπάθεια και η υπηρεσία έχει έρθει σε πάρα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και όλα λειτουργούσαν άψογα. Και μπορεί να ξανακυλήσουμε πίσω, ανάλογα με τη διάρκεια αυτού του κενού. Η δουλειά τρέχει και σε μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να χαλάσει πάλι. Εκεί που το στρώσαμε, φοβόμαστε ότι θα γυρίσουμε πάλι πίσω. Το πρόβλημα είναι γνωστό σε όλους και σε μας και στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Πολίτη».

