Μέσα στην Χρυσούπολη με το Νέστο ο ΑΟΚ την Κυριακή
Μετά το ρεπό της Πρωτοχρονιάς, στις προπονήσεις επέστρεψαν προχθές οι παίκτες του Α.Ο.Κ. Στο πλαίσιο της 14ης προτελευταίας αγωνιστικής η ομάδα της Καβάλας αντιμετωπίζει τη Κυριακή μέσα στη Χρυσούπολη τον Νέστο.
Στο ρόστερ του ο ΑΟΚ πλέον δεν έχει τους 7 ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν παρελθόν και το σίγουρο είναι ότι θα παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα. Αυτά θα είναι οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Κεφαλάς, Ηλίας Ζαρωτιάδης και Χρήστος Παναγιωτόπουλος που ανήκουν στο ρόστερ των “Αργοναυτών” ενώ να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη είναι μία ανάσα από την απόκτηση του 33χρονου κεντρικού αμυντικού Θανάση Τέλλου. Να αναφέρουμε επίσης ότι στην προγραμματισμένη προχθεσινή προπόνηση δεν παρουσιάστηκαν οι Αλέξανδρος Μπρατσιάνι και Χρήστος Μπάτζιος αφού η υπόθεση με αυτούς τους δυο ποδοσφαιριστές έχει εξελιχθεί σε σήριαλ…. Όπως είναι γνωστό οι παίκτες εξέφρασαν την επιθυμία να αποχωρήσουν από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, χωρίς ωστόσο αυτό να γίνει δεκτό μέχρι τώρα από τη Διοικούσα Επιτροπή.
ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΟΚ…
Την Δευτέρα προπονήθηκε με τον ΑΟΚ ο νεαρός Θανάσης Τζιτζιφάκος που αγωνίζεται στον Εθνικό Νέας Καρυάς. Ο Τζιτζιφάκος προερχόμενος από την Κ-20 της Ξάνθης, ήταν υποψήφιος το καλοκαίρι για τον Ηρακλή Καβάλας. Μάλιστα είχε ανακοινωθεί και η απόκτηση του αλλά τελικά κατέληξε στην Καρυά. Είναι διεθνής με την Κ-15 της Ελλάδας και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Από τους ερασιτέχνες είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Προύντζου. Ο ΑΟΚ στο κομμάτι των μεταγραφών απέκτησε τον Ζαρωτιάδη από Μ. Α Αντιφιλίππων, τον Κεφαλά από Δόξα Δράμας, τον Παναγιωτόπουλο από Νέστο Χρυσούπολης και τον Τέλλο από Ολυμπιακό Βόλου.
Αντίθετα από την ομάδα έφυγαν οι Λαδάκης(Δόξα Δράμας), Παβίσεβιτς(Δόξα Δράμας), Δέντσας, Γιαλούσης, Παππάς, Ζλατκόφσκι.
Εξάλλου πολύ πιθανόν να αποχωρήσουν οι Μπρατσιάνι και Μπάτζιος, όπου δε συμμετέχουν στις υποχρεώσεις της ομάδας.
ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ
Ο ΑΟΚ θα παρουσιαστεί διαφορετικός σε μεγάλο βαθμό, στο ματς της Κυριακής με το Νέστο Χρυσούπολης. Πριν την Πρωτοχρονιά αποκτήθηκαν ο Δημήτρης Κεφαλάς, ο Ηλίας Ζαρωτιάδης, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος την Δευτέρα το απόγευμα ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 33χρονου κεντρικού αμυντικού Θανάση Τέλλου, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου και έχει συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν με το Διγκόζη σε δυο ομάδες, τον Τύρναβο και τα Τρίκαλα. Πρώτη προπόνηση για Κεφαλά, Παναγιωτόπουλο.. Εξάλλου οι παίκτες του ΑΟΚ επανήλθαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας. Απουσίαζαν οι μόνιμοι, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι. Για πρώτη φορά προπονήθηκαν ο Κεφαλάς και ο Παναγιωτόπουλος. Ο δεύτερος θα κάνει ντεμπούτο με τον ΑΟΚ, απέναντι στην ομάδα που αγωνίζονταν από το καλοκαίρι μέχρι πρότινος. Ο Κεφαλάς έχει αγωνιστεί στη Χρυσούπολη, φορώντας τη φανέλα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, στο περσινό πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής. Ασθενείς από την προηγούμενη εβδομάδα είναι ο Μπαντάνης και ο Πτηνόπουλος ενώ ο Μελισσόπουλος με εξάρθρωση στον αγκώνα, δεν θα αγωνιστεί..

