ΓΣ Ελευθερούπολης: Έσπασε την έδρα και το αήττητο του ΓΑΣ Κομοτηνής
Ένα βήμα πριν από την πρόκριση στην τελική φάση των πλει-αουτ στον 3ο όμιλο της National League 1 βρίσκεται ο ΓΣΕ, μετά την σπουδαία νίκη που πέτυχε το απόγευμα της Τετάρτης στην Κομοτηνή επί του τοπικού ΓΑΣ με 64-73! Πλέον το συγκρότημα των Σίσκου-Μουλλάκη έχει κάνει το σκορ 2-1 και χρειάζεται μόνο να αξιοποιήσει την έδρα του το Σάββατο 2/5 στην Ελευθερούπολη για να περάσει στην επόμενη φάση και να ανατρέψει για ακόμα μια φορά το μειονέκτημα της έδρας, μιας και η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες!
Η επιτυχία του ΓΣΕ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους φιλάθλους του που βρέθηκαν στην Κομοτηνή με την εκδρομή που διοργάνωσε ο Σύλλογος, παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις από το γεγονός ότι ο ΓΑΣ τερμάτισε πρώτος και με διαφορά στην κανονική διάρκεια στη βαθμολογία, ενώ φέτος ήταν αήττητος στην έδρα του! Η Ελευθερούπολη όμως παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ, ειδικά στο 2ο μέρος, επέστρεψε από το 35-28 του ημιχρόνου με το οποίο βρισκόταν πίσω, και με ένα σερί 9-0 και τρίποντο του Σπυριδωνίδη προσπέρασε με 44-47 στο 27’. Μάλιστα ο Γυμναστικός έκλεισε το δεκάλεπτο στο +10 (49-59), και άντεξε όταν ο Περρής μείωσε στο 36’ σε 63-64, «μίλησε» με ένα μεγάλο τρίποντο ο Γοργόνης, γράφοντας στο 3’17’’ το 63-67, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ – ΠΟΝΤΟΙ
Δεκάλεπτα: 13-18, 35-28, 49-59, 64-73
ΓΑΣ Κομοτηνή (Λιόγας-Δενδρινός): Δεληγεώργης 6(1), Γκρέι 12(1), Περρής 16(1), Χονδρόπουλος 3(1), Σκλήβας 5, Δρέλλας 6, Λυκογιάννης 5, Βλάσσης 4, Δόξας 7.
Ελευθερούπολη (Σίσκος-Μουλλάκης): Σπυριδονίδης 18(4), Ναούμης 3(1), Γουίνφιλντ 8(1), Γοργόνης 22(4), Τσέλλος 7(1), Οκεκουόγεν 6, Μπόλδογλου 1, Ντίνος 3(1), Μουτίδης 5.

