Κύριο άρθροΠολιτική

Ως τραγική περιγράφει την κατάσταση με τη μεταφορά του Τελωνείου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος

Ως τραγική περιγράφει την κατάσταση με τη μεταφορά του Τελωνείου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος.

”Δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη όσον αφορά το θέμα του Τελωνείου και της μεταφοράς του. Η ΑΑΔΕ κωφεύει, το Τελωνείο βολεύεται, οι υπόλοιποι φορείς της Καβάλες δεν βλέπω να ενδιαφέρονται. Τόσο απλά”, τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Μαρκόπουλος.

”ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΓΙΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…”

”Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας θα μιλήσω μέσα στο σαββατοκύριακο γιατί έχουμε κι άλλα θέματα, τα οποία πρέπει να δούμε. Οπωσδήποτε θα το δούμε κι αυτό. Από τους βουλευτές της Π.Ε. Καβάλας δεν έχω κάποιο νέο. Νομίζω ότι παγιώνεται μία κατάσταση, στην οποία μετά από λίγο καιρό δεν θα έχει κανείς ενδιαφέρον να ασχοληθεί και αυτή είναι η επιδίωξη και της ΑΑΔΕ και του Τελωνείου. Να τους αφήσουμε στην ησυχία τους, να ταλαιπωρούν την πόλη και όσους συναλλάσσονται μαζί τους. Δεν υπάρχει δυστυχώς κάποια εξέλιξη κι αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης”, πρόσθεσε στη συνέχεια για το θέμα ο Θόδωρος Μαρκόπουλος.

”ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ…”

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας αναφέρθηκε και στο θέμα της συμμετοχής της Π.Α.Μ.Θ. στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου, τονίζοντας σχετικά: ”Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά τη Θάσο, αλλά και για τις υπόλοιπες περιοχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Παρ’ όλα αυτά η κορυφή του ενδιαφέροντος είναι το νησί της Θάσου, γίνονται πάρα πολλές συζητήσεις όσον αφορά το να δρομολογηθούν τα επόμενα χρόνια μετά το 2026 και νέες συνδέσεις και νέες συμφωνίες και νέα πλαίσια συνεργασίας. Αυτό  δείχνει ότι υπάρχει ένα ζέον ενδιαφέρον, το οποίο μπορεί να βοηθήσει την περιοχή μας και να την πάει παραπέρα. Εμείς δεν ψάχνουμε να βρούμε περισσότερους επισκέπτες, αλλά μια ποιοτικότερη σύνθεση του τουριστικού μας δυναμικού κι αυτό είναι εκείνο το οποίο και θα το επιδιώκουμε και τελικά θα το πετύχουμε”.