ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Το Πασχαλινό Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Κώστας Αντωνιάδης απευθύνει το εξής μήνυμα:

«Αγαπητοί Καβαλιώτισσες και Καβαλιώτες

Η Ελλάδα έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει την πανδημία του covid – 19 με τις λιγότερες δυνατόν συνέπειες.

Όμως δεν πρέπει να εφησυχάζουμε ούτε λεπτό, ούτε να προβαίνουμε σε ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο όσα έχουμε μέχρι σήμερα πετύχει. Δεν επιτρέπεται καμιά χαλάρωση των μέτρων και των κανόνων υγιεινής, αν θέλουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα σε σύντομο χρόνο

Είναι ζήτημα πρώτα από όλα ατομικής ευθύνης, να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία και την ζωή των αγαπημένων μας προσώπων. Ασπίδα μας είναι το φιλότιμο του καθενός μας ξεχωριστά και η υπεύθυνη συμπεριφορά μας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας θέλει να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα

Το Φετινό Πάσχα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, όμως, η ουσία παραμένει η ίδια, και δεν είναι άλλη από την αγάπη που θα μοιράσουμε στους αγαπημένους μας, αλλά και σε όλους εκείνους που την έχουν ανάγκη.

Οι Πραγματικές αξίες της μεγάλης μας γιορτής, μας βοηθάνε να συνειδητοποιήσουμε αυτές τις μέρες, πως έχουμε κάθε λόγο να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να γιορτάσουμε το Πάσχα από το σπίτι μας με όση περισσότερη λαμπρότητα μπορούμε. Διότι μπορεί να μένουμε σπίτι, αξίζει  όμως να δημιουργήσουμε νέες,  όμορφες και γεμάτες αγάπη αναμνήσεις, για εμάς αλλά κυρίως για τα παιδιά μας και τους δικούς μας ανθρώπους.

Σε αυτή τη μάχη, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και το πολιτικό της προσωπικό μπαίνουν μπροστά. Χωρίς εξαιρέσεις.

Αυτό το Πάσχα θα μείνουμε σπίτι.

Χρόνια Πολλά – Καλό Πάσχα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *