Συνεχίζεται η κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας παραμένουν οι εργαζόμενοι της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων, τα οποία κατέλαβαν το πρωί της Τετάρτης,  διαμαρτυρόμενοι για τη συνεχόμενη ομηρία τους εδώ και 5 μήνες, όπως δηλώνει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Νίκος Βογιατζίδης. «Οι εργαζόμενοι είναι αγανακτισμένοι και εξαγριωμένοι από αυτή την κατάσταση και τη στάση του μεγαλομετόχου της εταιρείας Λαυρεντιάδη που απέλυσε 170 εργαζόμενους χωρίς καν να τους αποζημιώσει» σημείωσε ο κ. Βογιατζίδης, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν αν δεν δοθεί μόνιμη λύση στο πρόβλημα τους, ζητώντας την επιστροφή στην εργασία τους.

«Η κατάληψη συνεχίζεται, δεν έχουμε κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Μέχρις ότου δούμε απτά αποτελέσματα για τα όσα συμβαίνουν στη Λιπασματοβιομηχανία και στο εργοστάσιο, εμείς θα είμαστε εκεί πέρα προκειμένου να αυξήσουμε την πίεση προς την κυβέρνηση» ξεκαθάρισε ο κ. Βογιατζίδης.

ΕΠΑΦΕΣ

Ερωτηθείς ο κ. Βογιατζίδης αν οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ έχουν ενημέρωση σχετικά με τις επαφές που έχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας με τον υπουργό Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη και άλλους συναρμόδιους υπουργούς, όπως ανέφερε την Πέμπτη σε δηλώσεις του ο βουλευτής κ. Παπαφιλίππου, σημείωσε πως «δεν έχει νόημα να έχουμε κάποια ενημέρωση επί μέρους για ζητήματα που αφορούν στο πώς κινούνται οι βουλευτές. Το γνωρίζω ότι και οι βουλευτές όλο αυτό το διάστημα έχουν κάνει διάφορες επαφές. Το θέμα είναι να έχουν αποτέλεσμα. Η κίνησή μας δεν στρέφεται κατά των τριών βουλευτών, αλλά στρέφεται κατά συνολικά του γεγονότος ότι δεν έχουμε λύση στο πρόβλημα που μας απασχολεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.