Σε φάση αναδιοργάνωσης είναι η Αναπτυξιακή Εταιρία του Δήμου Νέστου σύμφωνα με το νέο πρόεδρό της Κώστα Παπαθεοδώρου

Σε φάση αναδιοργάνωσης είναι η Αναπτυξιακή Εταιρία του Δήμου Νέστου σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εταιρείας κ. Κώστα Παπαθεοδώρου. Ο ίδιος ήταν χθες στο Βόλο για το Συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Στις δηλώσεις του αναλυτικά ο κ. Παπαθεοδώρου ανέφερε πως «είναι το προσυνέδριο, κανονικά το Συνέδριο θα γίνει 1, 2 και 3 Νοεμβρίου, αυτή είναι μια προσυνεδρίαση κι αφορά τους καλλικρατικούς δήμους όλης της χώρας. Γίνονται κάποιες συζητήσεις όσον αφορά κάποιες τροποποιήσεις. Το πιο βασικό από ότι βλέπω είναι στην οριοθέτηση των δήμων. Θα έχουμε πιστεύω κάποιες αλλαγές όσον αφορά στα όρια των δήμων. Τη Δευτέρα ήταν οι πρώτες διεργασίες, οι χαιρετισμοί του Προεδρείου και των διάφορων κομματικών στελεχών και την Τρίτη ήταν κανονικά οι εργασίες».

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ

Αναφερόμενος ο κ. Παπαθεοδώρου στην Αναπτυξιακή του Νέστου σημείωσε πως «αναλάβαμε τώρα εκεί πέρα, έγινε μια πολύ καλή δουλειά από τους προηγούμενους συναδέλφους τον κ. Βαλσαμίδη και τον κ. Μαυροθαλασσίτη. Ήρθε η ώρα της αλλαγής, αλλάξαμε όλοι κι ανέλαβα εγώ. Σίγουρα υπάρχουν πολλά προβλήματα, θα κοιτάξουμε την επίλυση αυτών και το πιο βασικό για μας είναι το πρόβλημα που υπάρχει με το κάμπινγκ που δημιουργήθηκε τελευταίως. Κάναμε κάποια επαφή με τη κ. Δασάρχη με στελέχη του δήμου, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο πιστεύω, με την καλή συνεργασία από μεριάς του Δασαρχείου. Γιατί δεν μπορεί ένα κάμπινγκ παραδείγματος χάριν να υφίσταται από το 1970 και σήμερα θυμηθήκανε ότι είναι σε αναδασωτέα περιοχή. Κάποια πράγματα πρέπει να τα δούμε λίγο από τη βάση τους, προσπαθούμε να γίνει αυτή τη στιγμή να αρθεί η αναδασωτέα περιοχή γιατί είναι μέσα στον οικισμό. Είναι κάποια πράγματα που πιστεύω τα βλέπουν και αυτοί, αλλά δυστυχώς ο νόμος είναι νόμος και κάποια προβλήματα πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να δούμε πώς θα λυθούν. Υπάρχει σίγουρα η καλή πρόθεση, αλλά επιφυλασσόμεθα. Βλέπουμε στην πορεία τι θα κάνουμε, βλέπουμε τις εξελίξεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.