ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Πετυχημένη η πρώτη συγκέντρωση της ΕΠΣΚ για τα τμήματα υποδομής

Το απόγευμα της Τρίτης 5 Ιουνίου στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας έγινε η πρώτη συγκέντρωση εκπροσώπων και προπονητών των τμημάτων υποδομής της Ένωσής μας.

Η καθολική συμμετοχή όλων σχεδόν των σωματείων μας στη συγκέντρωση είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο και μια επιβεβαίωση, ότι τη χρονιά που μας πέρασε έγινε μια από τις καλύτερες διοργανώσεις τόσο στα πρωταθλήματα υποδομής, όσο και στα τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών και όπως είναι φυσιολογικό αναμένεται μία ανάλογη συνέχεια.

Η παρουσία στη συγκέντρωση και του στενού συνεργάτη του κ. Δημήτρη Ρουμελιώτη, κ. Άγγελου Κυρανούδη, ήταν ένα ακόμη στοιχείο της σοβαρής δουλειάς που γίνεται από την Επιτροπή Υποδομών.

Η συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων στη συζήτηση, με ολοκληρωμένες προτάσεις και σχεδιασμούς για τα πρωταθλήματα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, φανερώνει ότι στον τομέα αυτόν η ΕΠΣ Καβάλας παράγει ένα συλλογικό έργο και όχι ένα έργο που βασίζεται σε ένα, δύο ή τρία πρόσωπα μιας Επιτροπής.

Το ότι τη χρονιά που μας πέρασε στις υποδομές είχαμε μία πλούσια δράση με απόλυτη επιτυχία, αυτό οφείλεται σε όλους και ό,τι σχεδιάστηκε για τη νέα χρονιά είναι απόφαση όλων.

Το «όλοι μαζί μπορούμε» είναι το σύνθημα πάνω στο οποίο στηριζόμαστε και θα συνεχίσουμε να στηριζόμαστε στο μέλλον, αφού μόνον έτσι μπορούμε να φέρουμε καλύτερες ημέρες στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Σε πρώτη φάση, αποφασίστηκαν οι ημερομηνίες στις οποίες θα διεξαχθούν τα τουρνουά της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου και αυτές είναι:

α) 23 Σεπτεμβρίου 2018

β) 14 Οκτωβρίου 2018

γ) 4 Νοεμβρίου 2018

δ) 18 Νοεμβρίου 2018

ε) 2 Δεκεμβρίου 2018 στις Ενωσιακές Αθλητικές Εγκαταστάσεις

στ) 24 Φεβρουαρίου 2019

ζ) 10 Μαρτίου 2019

η) 24 Μαρτίου 2019

θ) 7 Απριλίου 2019 στις Ενωσιακές Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Με τη δημοσιοποίηση των ημερομηνιών αυτών δίνεται η δυνατότητα στα σωματεία μας, ώστε να  προγραμματίσουν κατά τον καλύτερο τρόπο τις σωματειακές τους υποχρεώσεις.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας δείχνει έμπρακτα πόσο μεγάλη βαρύτητα δίνει στις υποδομές, αφού είναι κοινή διαπίστωση όλων μας πως το Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στηρίζεται πάνω σε αυτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *