ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Ο ΑΟΚ θέλει να επανέλθει στις νίκες

Επιτακτική έχει γίνει πλέον η νίκη για τον ΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Εορδαϊκό την ερχόμενη Κυριακή στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”. Οι “Αργοναύτες” θέλουν οπωσδήποτε νίκη αφού στα έξι παιχνίδια που προηγήθηκαν είχαν πέντε ισοπαλίες και μία ήττα, μένοντας έτσι πολύ

πίσω στον πίνακα της βαθμολογίας με 9 βαθμούς. Κάτι το οποίο σημαίνει, ότι το όνειρο της ανόδου έχει απομακρυνθεί αρκετά.

AΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Σε αγωνιστικό επίπεδο και όσο αφορά το ρόστερ του Άγγελου Διγκόζη, ο Χάρης Παππάς που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού δείχνει ότι σε μεγάλο βαθμό το έχει ξεπεράσει και θα είναι παρόν στον αγώνα με τον Εορδαϊκό. Ο Κασαπάκης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν προλαβαίνει  να αγωνιστεί στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, κόντρα στην Πτολεμαΐδα. Τέλος όσο αφορά τον Μελισσόπουλου, ο οποίος εκ νέου τραυματίστηκε στο τελευταίο εκτός έδρας ματς, ακόμη δεν έχει υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, ο παίκτης επρόκειτο να υποβληθεί σε μαγνητική χθες.. Το βέβαιο  είναι ότι δεν θα παίξει στο ματς με τον Εορδαϊκό, την Κυριακή.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Στο μεταξύ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟΚ, ενώ η ομάδα προπονήθηκε  το πρωί της Τετάρτης στο Χαλκερό και σήμερα έπεται και συνέχεια με τις δοκιμές του προπονητή  Άγγελου  Διγκόζη.. Από εκεί και πέρα δεν  συμμετέχει στις προπονήσεις ο νεαρός στόπερ Δαμιανός Δελής, που έλαβε  άδεια λόγω ασθένειας για δυο μέρες. Ο ίδιος πάντως εξεδήλωσε την επιθυμία να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας.  Όπως προαναφέραμε, ο  Παππάς εντάχθηκε  κανονικά από χθες  στις προπονήσεις και υπολογίζεται  ενώ ερωτηματικό για το αν θα είναι 100%  έτοιμος για το  ματς με τον Εορδαϊκό, είναι ο Κασαπάκης.   Χθες  ο Α.  Διγκόζης έκανε  δοκιμές, όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται,  για το ματς που έρχεται με την ομάδα της Πτολεμαΐδας. Οι αλλαγές εκ των πραγμάτων, θα είναι στα πλάγια της επίθεσης, από τη στιγμή που ο Μελισσόπουλος δε μπορεί να αγωνιστεί.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *