Με επιτυχία  η «Γιορτή της Αγοράς» στην Καβάλα

Χθες πραγματοποιήθηκε  στις 7 το απόγευμα   η «Γιορτή της Αγοράς» Καβάλας με 3 συναυλίες και πολλά δρώμενα στο κέντρο της πόλης της Καβάλας, όπου συμμετείχαν  ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Δήμος Καβάλας  καθώς και   όλα τα φροντιστήρια και τα βιβλιοχαρτοπωλεία. Οι συναυλίες δόθηκαν  η  μία   στο  Ηρώο στον Δημοτικό Κήπο, η  άλλη  στην Πλατεία Καπνεργάτη όπου οι φορείς της εκπαίδευσης έκανα  εκεί ομιλίες αλλά και μια μουσική γιορτή και η άλλη ήταν  στην Πλατεία Ομονοίας.

Ο  Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης   Λεμονίδης δήλωσες πως ήταν μία εκδήλωση την οποία είχαν δεσμευτεί προς τα μέλη τους ότι θα την πραγματοποιήσουν στο τέλος του Καλοκαιριού και προς την αρχή του Φθινοπώρου σε συνεργασία με όλους τους προαναφερθέντες φορείς  και την οποία την χάρηκε ο κόσμος.  «Υπήρχαν μουσικές εκδηλώσεις, προσφορές από τα καταστήματα και άλλα γεγονότα και ήταν η πρώτη φορά που την διοργανώσαμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.  Πρόσθεσε πως πιστεύουν ότι ο εχθρός του καλού  είναι το καλύτερο  οπότε και του χρόνου θα μπορέσουν να διορθώσουν οποιεσδήποτε παραλείψεις, ελλείψεις ή μικρολαθάκια  έχουν γίνει ούτως ώστε να την κάνουν πιο δυνατή. «Ας μην ξεχνάμε ότι και η προηγούμενη γιορτή, η Λευκή Νύχτα,  την οποία ξεκινήσαμε δειλά δειλά, την φτάσαμε σε ένα επίπεδο να κατεβαίνουν στην αγορά χιλιάδες κόσμου και  κάτι τέτοιο  ευελπιστούμε να γίνει και στο μέλλον με όλες τις εκδηλώσεις μας» σημείωσε με έμφαση.

ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Στην παρατήρηση ότι τελικά ο κόσμος τις θέλει τις εκδηλώσεις, διψάει για` αυτές, απάντησε ότι ο κόσμος διψάει για εκδηλώσεις  και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όπως έγινε φέτος στην Καβάλα σε επίπεδο εκδηλώσεων, είναι από τις πρώτες πόλεις σε επίπεδο διοργάνωσης εκδηλώσεων και αυτό είναι πολύ ευχάριστο τόσο για τον Δήμο Καβάλας και την πόλη γενικότερα που ζωντανεύει και δείχνει ένα ωραίο πρόσωπο προς τους επισκέπτες  αλλά και για τους Καβαλιώτες.

Σε δηλώσεις του για τη Γιορτή της Αγοράς και της Εκπαίδευσης,  από πλευράς  του Συλλόγου Φροντιστών Ν. Καβάλας  ο  κ. Σπύρος Κετσετζής ανέφερε πως «παρόλα τα προβλήματα παραμένουμε στην πρωτοπορία και στο να βοηθάμε με κάθε τρόπο τις οικογένειες και τα παιδιά όπως μπορούμε περισσότερο. Ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός είναι ένα τέτοιο κομμάτι της δουλειάς μας».

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των χθεσινών εκδηλώσεων το πρόγραμμα περιλάμβανε ομιλία του Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού Δρ. κ. Κότιου για τα θέματα του Επαγγελματικού Προσανατολισμού  για τις Α΄ Β’  και Γ’  Λυκείου στην Πλατεία Καπνεργάτη και κατόπιν μια συναυλία για τα παιδιά και τους γονείς.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.