ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Μήνυμα ενότητας του ΑΟΚ ενόψει εορτών και ανασυγκρότησης

Η Διοίκηση του ΑΟΚ δηλώνει τα εξής:

« Το 2016 σε λίγο μας αποχαιρετάει και η νέα χρονιά θα βρει για άλλη μια φορά την ποδοσφαιρική μας ομάδα μας στην Γ’ Εθνική, έχοντας μάλιστα και κακή βαθμολογική θέση. Μια θέση και μια συγκομιδή βαθμών που δεν έχει καμία σχέση με τον προϋπολογισμό που καταρτίστηκε το καλοκαίρι και τα χρήματα που ξοδεύτηκαν, τα οποία για πρώτη φορά την τελευταία 3ετία ήταν τόσα πολλά. Λάθη έγιναν  και θα γίνουν όπως συμβαίνει πάντα, άλλωστε στο ποδόσφαιρο και μάλιστα σε μεγαλύτερες ομάδες ξοδεύονται εκατομμύρια ευρώ με τα ίδια αποτελέσματα με τα δικά μας.
Ότι δεν σε σκοτώνει όμως σε κάνει πιο δυνατό κι αυτό πρέπει να έχουμε όλοι ενωμένοι στο μυαλό μας, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και πρέπει να σώσουμε ότι μπορούμε από αυτή τη χρονιά. Ας μην ξεχνάμε πως οι άνθρωποι που χρηματοδοτούν το καραβάκι μας το κάνουν εδώ και 2,5 χρόνια  και είναι  μόνο αυτοί  που πληρώνουν στην πράξη αυτήν τη κακή πορεία, γιατί αγαπούν την ομάδα, γιατί είναι πετυχημένοι Καβαλιώτες επιχειρηματίες, γιατί ματώνουν και οικονομικά και σωματικά. Όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι, πικραμένοι , ακόμα και αγανακτισμένοι, στα δύσκολα όμως και όσες φορές το Δ.Σ. του ΑΟΚ έκανε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μόνο αυτοί (και κανένας άλλος) ήταν εκεί για να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη αποδεικνύοντας την αγάπη τους στην ομάδα εμπράκτως και όχι στα λόγια και τις υποσχέσεις.
Στηρίζουμε όλοι απόλυτα την ομάδα, το προπονητικό team και την διοικούσα επιτροπή που είναι κομμάτι από την σάρκα μας, και είμαστε πεπεισμένοι πως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε η αγαπημένη μας ομάδα σιγά σιγά να βρει τον δρόμο της. Φουρτούνες το καραβάκι μας έχει περάσει πολλές και πιο δύσκολες, όταν όμως ο καπετάνιος είναι αποφασισμένος να μην το εγκαταλείψει για να γλυτώσει αλλά να παλέψει τότε αν μη τι άλλο μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο και να στηρίξουμε με όσες δυνάμεις έχει ο καθένας μακριά από την μεμψιμοιρία, την κακόβουλη κριτική που μόνο κακό κάνουν είτε άθελα είτε ηθελημένα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 2017

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ»

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *