Λιγοστεύουν συνεχώς οι ασθενείς που νοσηλεύονται στην κλινική covid του Νοσοκομείου Καβάλας

Αποκλιμάκωση παρατηρείται στο Νοσοκομείο Καβάλας καθώς χθες νοσηλεύονταν μόνο 10 περιστατικά με κορωνοϊό. Ο Διοικητής του κ. Ντίνος Κλειτσιώτης υπογράμμισε ότι αυτό οφείλεται και στους πολλούς εμβολιασμούς.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «φαίνεται ότι έχουμε μια καλή αποκλιμάκωση. Τα ύποπτα περιστατικά που έρχονται στο Νοσοκομείο έχουν λιγοστέψει πάρα πολύ κι ακόμη περισσότερο έχουν λιγοστέψει αυτοί που χρειάζονται νοσηλεία. Σήμερα (σ.σ. χθες) έχουμε 10 ασθενείς στην κλινική covid και κανέναν στην ΜΕΘ και η αισιοδοξία που υπάρχει είναι ότι και το επόμενο διάστημα το νούμερο αυτό θα λιγοστέψει κι άλλο.

Φαίνεται ότι τα πολλά εμβόλια που έχουν γίνει σε συνδυασμό με τους πολλούς που έχουν ασθενήσει αλλά κα με την αλλαγή των καιρικών συνθηκών, έχουν συμβάλλει προς το καλύτερο. Τα νούμερα αυτά είναι απόλυτα διαχειρίσιμα και αισιοδοξούμε ότι θα λιγοστέψουν. Τα νέα είναι καλά σε ό,τι αφορά τον κορωνοϊό κι ελπίζουμε να πάμε καλύτερα».

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Πρόσθεσε για τον Οργανισμό του Νοσοκομείου  ότι «στείλαμε τις προτάσεις στο υπουργείο, ένας Οργανισμός που είναι από το 2012 έχει επιχειρηθεί πολλές φορές να αναμορφωθεί. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε αίσιο τέλος και ότι οι προτάσεις μας στο υπουργείο, οι περισσότερες αν μη τι άλλο, θα γίνουν αποδεκτές. Θα έχουμε έναν καινούργιο Οργανισμό και οι πληροφορίες που έχω από το υπουργείο είναι ότι έχει περάσει σχεδόν όλα τα στάδια αξιολόγησης και μέσα στο μήνα θα δημοσιευθεί και στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Έχουν γίνει προσπάθειες απ’ όλες τις διοικήσεις, δεν έχουν ευωδοθεί, εγώ ελπίζω ότι επί των ημερών μας θα γίνει αυτό που θέλουμε εδώ και 10 χρόνια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.