ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Καλά τα μηνύματα για τους Ξενοδόχους της Καβάλας την περίοδο του Πάσχα

Καλά είναι τα μηνύματα για τους Ξενοδόχους της Καβάλας για την περίοδο των εορτών του Πάσχα όπως το επιβεβαιώνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας κ. Αντώνης Μιτζάλης. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπάρχουν μέχρι σήμερα ακυρώσεις κρατήσεων, ενώ ούτως η άλλως το Πάσχα δεν δουλεύουν πολύ με Τούρκους τουρίστες.

Δήλωσε ότι «όπως και πέρυσι, ο στόχος στην Καβάλα είναι να φιλοξενήσουμε εξίσου πολύ κόσμο και το φετινό Πάσχα. Η δική μας πόλη δεν βασίζεται στο Πάσχα των Καθολικών. Η κίνηση που έχουμε είναι από το Ορθόδοξο Πάσχα ούτως ή άλλως. Δεν βασιζόμαστε σε αεροπορικές πτήσεις για να γεμίσουν τα ξενοδοχεία της πόλης. Είναι οδικός τουρισμός, είτε από την Ελλάδα είτε από τις γειτονικές, βαλκανικές, χώρες. Έχουμε χτίσει σιγά- σιγά ένα προφίλ το οποίο ταιριάζει σ’ αυτό που λέμε ελληνικό Πάσχα. Ο κόσμος είναι και στην πόλη αλλά με την παλιά πόλη και τις ωραίες λειτουργίες και συγχρόνως είναι και κοντά στη φύση. Οπότε το τουριστικό προϊόν της περιοχής σιγά- σιγά δυναμώνει για το Πάσχα. Δεν βλέπουμε, δηλαδή, κάτι το ανησυχητικό και σε ό,τι αφορά τις κρατήσεις από Τουρκία, αυτές ούτως ή άλλως δεν ήταν πολλές για το Πάσχα οπότε δεν έχουμε και κάτι να πούμε ως προς αυτό. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά κι ευχόμαστε να έχει ο κόσμος μια καλή Ανάσταση κι ένα καλό Πάσχα».

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Σχετικά με την πληρότητα των ξενοδοχείων αυτήν την περίοδο είπε ότι «δεν μπορώ να μιλήσω με νούμερα γιατί ο κόσμος κλείνει μέχρι και την τελευταία στιγμή. Υπάρχουν ξενοδοχεία τα οποία δουλεύουν με ομαδικό τουρισμό κι έχουν από πριν αρκετές κρατήσεις, υπάρχουν όμως άλλα που βασίζονται και σε μεμονωμένους πελάτες οι οποίοι ακόμη και τώρα, μέχρι την τελευταία στιγμή, θα κάνουν κρατήσεις και θα έρχονται. Οπότε πιστεύω ότι ο μεγαλύτερός μας σύμμαχος θα είναι ο καιρός. Αν είναι καλός, θα έχουμε και καλές πληρότητες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *