ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Εργασίες σε εξέλιξη στο Κοινοτικό κατάστημα του Αμυγδαλεώνα

Τις εργασίες που εκτελούνται στο Κοινοτικό Κατάστημα Αμυγδαλεώνα επέβλεψε ο δήμαρχος Καβάλας. Οι εργασίες αφορούν την Λειτουργία ΚΕΠ στον χώρο αυτό όπως και το ΑΤΜ Τραπέζης για τις ανάγκες των δημοτών. Ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Δημήτρης Πουρσαϊτίδης σημείωσε ότι ήταν δύο αιτήματα που ικανοποιούνται .

 Ο κ. Πουρσαϊτίδης αρχικά ανέφερε ότι «Πράγματι έχουμε μια σειρά από εργασίες που γίνονται στο διώροφο κτήριο από τη Δευτέρα, εργασίες τόσο στο ισόγειο όσο και στον πρώτο όροφο.

Γίνονται εργασίες για να διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος ώστε να λειτουργήσει το ΚΕΠ ενώ στον επάνω όροφο θα αλλαχθούν οι πόρτες και το κτήριο θα βαφεί. Στο ισόγειο θα μπει και το ΑΤΜ όπως μας έχουν υποσχεθεί ενώ περιμένουμε τις εργασίες να τελειώσουν για να δούμε με μεγάλη χαρά να λειτουργεί και το ΚΕΠ και το ΑΤΜ

 Δώσαμε αγώνα για να λειτουργήσουν αυτά τα δύο. Γενικά εδώ στον Αμυγδαλεώνα και στον Σταυρό βλέπουμε εργασίες να συνεχίζονται. Μπήκαμε σε μια σειρά να κάνουμε παρεμβάσεις σε μια τόσο μεγάλη έκταση αλλά και στα κτήρια της περιοχής μας».

 Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Σε ότι αφορά  τον τομέα της Καθαριότητας ανέφερε ότι «Στην καθαριότητα βέβαια έχουμε προχωρήσει με την αποκομιδή των απορριμμάτων να γίνεται σωστά. Τα χόρτα βέβαια πρέπει σταδιακά να κοπούν μια και πρέπει να ανοιχθούν οι δρόμοι και να εξασφαλισθεί η ορατότητα.

 Προβλήματα έτσι και αλλιώς υπάρχουν πάντα αλλά είμαστε σε συνεχή επαφή με τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας προκειμένου να δίδονται λύσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *