Επιστρέφουν σε λίγες μέρες τα αστικά λεωφορεία στην οδό Βενιζέλου καθώς ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία

Θέμα ολίγων ημερών είναι η επιστροφή των αστικών λεωφορείων στην οδό Βενιζέλου, καθώς οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία. Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Μακρογιαννίδης διαβεβαίωσε ότι είναι σε επαφή με τους υπευθύνους του Δήμου Καβάλας για να ξεκινήσουν εκ νέου τα δρομολόγια.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο κ. Μακρογιαννίδης σημείωσε πως «είναι θέμα χρόνου να γυρίσουμε πάλι από την οδό Βενιζέλου, δεν ξέρω τώρα ακριβώς το πότε, αλλά νομίζω ότι ή αυτήν την εβδομάδα ή την άλλη θα μας ειδοποιήσουν. Γιατί έχουμε ενημερωθεί ότι έχει τελειώσει περίπου το έργο και κάποια στιγμή θα μας πάρουν τηλέφωνο να ξεκινήσουμε από κει και να ενημερώσουμε τον κόσμο. Οι στάσεις μπαίνοντας στην πόλη θα παραμείνουν οι ίδιες, δηλαδή στην Παπαστράτου που έχουμε δυο στάσεις».

ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Σχολιάζοντας ο κ. Μακρογιαννίδης αν στην Ερυθρού Σταυρού ξεπεράστηκαν τα προβλήματα ανέφερε πως «όχι, εκεί πάλι παραμένει το πρόβλημα το ίδιο με την παράνομη στάθμευση που δυσκολέυει υπερβολικά το έργο μας… Τώρα βέβαια δυσκολευτήκαμε περισσότερο λόγω του ότι δεν πηγαίναμε από τη Βενιζέλου και ταλαιπωρηθήκαμε και εμείς και όλος ο κόσμος».

ΟΡΓΙΑΖΕΙ

Ο κ. Μακρογιαννίδης επιβεβαίωσε ότι «οργιάζει» η παράνομη στάθμευση στις στάσεις των λεωφορείων, συμπληρώνοντας πως «βέβαια τις καλές μέρες που υπάρχει αστυνόμευση και μπορεί να λειτουργήσει η Ερυθρού Σταυρού κανονικά είμαστε καλά, τις υπόλοιπες δυσκολευόμαστε κι εμείς. Δυσκολευόμαστε, καθυστερούμε στα δρομολόγια, μαλώνουμε και με τον κόσμο, όταν πάμε στη Βενιζέλου θα αρχίσει η ροή των πραγμάτων όπως ήταν και πριν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.