ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Επίσκεψη Προέδρου Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με γεύση ΒΦΛ!!

Το Δήμο Καβάλας επισκέφθηκε  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σήμερα το πρωί   προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία του τον εορτασμό της 103ης επετείου απελευθέρωσης της Καβάλας από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής και τη μνήμη του Πολιούχου Αποστόλου Παύλου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφίχθηκε  στις 10.50 το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου Καβάλας όπου  του έγινε  επίσημη υποδοχή από τη δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα. Και της υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Κόλλια. Εν συνεχεία παρακολούθησε  την πανηγυρική Δοξολογία για την απελευθέρωση της πόλης προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φιλίππων κ. Προκόπιου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε  η Δήμαρχος ενώ στην συνέχεια ο κ. Παυλόπουλος επισκέφθηκε το δημαρχείο και είχε επαφές με τους φορείς και τις αρχές του Ν. Καβάλας. Στο γραφείο της δημάρχου τον συνάντησε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων κ. Βογιατζίδης που του επέδωσε σχετική επιστολή διαμαρτυρίας για το εργασιακό αδιέξοδο στην Βιομηχανία.   Ακολούθως, ο κ. Παυλόπουλος κατέθεσε  στεφάνι στο Ηρώο της πόλης παρουσία και των εργαζομένων στην Βιομηχανία που πραγματοποίησαν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας. .

Τέλος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακηρύχθηκε  επίτιμος δημότης Καβάλας στη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε   το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο του αρχαιολογικού μουσείου Φιλίππων στις Κρηνίδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *