Κύριο άρθροΥγεία

Από βδομάδα μπαίνει σιγά- σιγά στην κανονικότητα το Νοσοκομείο Καβάλας

Σε ετοιμότητα βρίσκεται το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καβάλας καθώς από τον Μάιο θα επαναλειτουργήσουν τα χειρουργεία και τα Εξωτερικά Ιατρεία. Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ντίνο Κλειτσιώτη σταδιακά θα επιστρέψουν στην κανονικότητα ενώ ευχαρίστησε για μία ακόμη φόρα όλο το προσωπικό για την αυταπάρνηση που έδειξε όλο αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «φαίνεται ότι πάμε καλά. Οι ανακοινώσεις του κ. Τσιόδρα σε καθημερινή βάση είναι κάθε φορά και καλύτερες. Αυτά που μας ανακοινώνουν πραγματικά μας χαροποιούν κι εγώ σαν διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας έχω να πω στον κόσμο μας ότι τα μηνύματα είναι πολύ καλά. Όσα αποτελέσματα δειγμάτων παίρνουμε είναι αρνητικά. Αυτό μας χαροποιεί και δείχνει ότι η περιοχή μας πάει άριστα, όπως κι όλη η Ελλάδα.

Με την ευκαιρία να ευχηθώ στο νοσηλευτικό, στο ιατρικό και το διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας, χρόνια πολλά, πάντα με υγεία και να τους ευχαριστήσω για τι αυτό το δύσκολο διάστημα που περάσαμε, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».

ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Και πρόσθεσε πως «Εδώ και 10 μέρες περίπου, τα αποτελέσματα των δειγμάτων που παίρνουμε τα βγάζουμε στο Νοσοκομείο Καβάλας. Ήταν μια επιτυχία του Νοσοκομείου. Είμαστε από τα λίγα στην επαρχία που το κάνουν αυτό. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μπορέσαμε και κάναμε το εργαστήρι αυτό που βγάζουμε το αποτέλεσμα μέσα σε 5 ώρες. Είναι πολύ θετικό αυτό. Ξέρουμε το αποτέλεσμα των δειγμάτων που παίρνουμε και έτσι όλοι αυτοί που έρχονται, ξέρουν την επόμενη μέρα το αποτέλεσμα και τους φεύγει η αγωνία.

Πάμε καλά σαν Νοσοκομείο και σαν νομός Καβάλας και θέλω να πιστεύω ότι από βδομάδα σιγά- σιγά θα αρχίσουν και τα εξωτερικά ιατρεία μας να μπαίνουν στην κανονικότητα. Και οι προγραμματισμένες εγχειρήσεις σιγά- σιγά να μπαίνουν σε μια κανονικότητα. Δειλά- δειλά, όμως κι όχι όπως γινόταν παλιότερα με κόσμο πολύ. Θα τηρούμε και πάλι κάποιες αποστάσεις, θα έχουμε μάσκα κλπ. Αυτά θα τα δούμε από βδομάδα».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Για το ευχαριστήριο προς τον Μητροπολίτη κ.κ. Στέφανο είπε ότι «ο Σεβασμιότατος έκανε μια προσφορά στα πλαίσιο των οδηγιών που έδωσε η αρχιεπισκοπή, τους μισθούς δύο μηνών τους κατέθεσε στο Νοσοκομείο Καβάλας. Ήταν μια πολύ καλή ενέργεια εκ μέρους του Σεβασμιότατου και τον ευχαριστώ από καρδιάς. Πιστεύω ότι συμβάλει με τον τρόπο του και δίνει το παράδειγμα σε πολλούς που θέλουν να προσφέρουν σ’ αυτήν την κρίση που περνάει η χώρα μας και όχι μόνο αυτή. Ήταν μια κίνηση που μας συγκίνησε. Θα ακολουθήσουν και άλλα ευχαριστήρια στον τοπικό Τύπο για να μάθει ο κόσμος ποιοι έχουν κάνει δωρεές. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *