ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Αλήθειες και ψέματα εν ώρα πίεσης, άγχους και τύψεων

Με αφορμή την ανακοίνωση της διοίκησης ακαδημιών(;;;) του Ορφέα Ελευθερούπολης και προς αποκατάσταση της αλήθειας ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τους αθλητές και τους κηδεμόνες και των δύο ομάδων, σημειώνουμε τα εξής:

 

  1. Πίσω από τον πάγκο των ομάδων υπάρχει συρματόπλεγμα στο οποίο αγγίζουν διάφορα αγκαθωτά φυτά του διπλανού αγροτεμαχίου. Οπότε η πρόσβαση σε αυτό το σημείο δεν είναι εφικτή για κανέναν.
  2. Δεν υπήρξε κανένας λεκτικός τραμπουκισμός σε βάρος κανενός από κανέναν.
  3. Δεν επιτέθηκε κανένας σε κανέναν.
  4. Δεν εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κανένας καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
  5. Το ποιος έφυγε από το γήπεδο ασφαλής και ποιος όχι φάνηκε δυστυχώς στο πρόσωπο του αθλητή των Ελπίδων που νοσηλεύτηκε.
  6. Το ποιος προσπάθησε να προστατέψει τους αθλητές και το ποιος το αγνοούσε επιδεικτικά, επίσης φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

 

Μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους η αναφορά στην παροιμία: «εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι», αρκεί να αναλογιστεί κανείς εκ του αποτελέσματος σε ποιον ταιριάζει τελικά. Γιατί τον κανόνια του fair play για να τον διδάξεις πρέπει πρώτα να τον έχεις διδαχτείς κύριε άγνωστε της ανακοίνωσης.

 

Καλά θα κάνει λοιπόν ο αγχωμένος σεναριογράφος με τις πλαστές ειδήσεις (απαξιώ να σχολιάσω τα περί πλαστών δελτίων) να μην βιάζεται, ακόμη και αν τον κυρίεψαν οι τύψεις. Ο Ορφέας Ελευθερούπολης είναι ένας από τους πιο ιστορικούς αθλητικούς συλλόγους στο νομό Καβάλας και δεν έχει το δικαίωμα κανείς περαστικός να τον στιγματίζει.

 

 

Για τις Ελπίδες Καβάλας

 

Παναγιώτης Αρσονιάδης

Βλέπεις εγώ δεν κρύβομαι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *