ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

To Cafe Ζαχαροπωλέιο lulu της Καβάλας  διακρίνεται μεταξύ άλλων και για τα συνοδευτικά του μπισκότα!!!!!

To Cafe Ζαχαροπωλέιο lulu της Καβάλας, που βρίσκεται στη παραλιακή λεωφόρο της Εθνικής Αντιστάσεως στο λιμάνι,  μεταξύ άλλων έχει αφήσει το στίγμα του στον χώρο του με τα συνοδευτικά μπισκότα που προσφέρει στους πελάτες του, με τον καφέ και το τσάι που κάνουν πραγματικά την διαφορά. Ο υπεύθυνος της επιχείρησης κ. Κώστας Τιτόπουλος με δηλώσεις του έδωσε το στίγμα αυτής της διαφοράς της προσφοράς τους προς τους θαμώνες τους και όχι μόνον!!

Συγκεριμένα ανέφερε ότι «Τα μπισκότα αυτά είναι τα συνοδευτικά μπισκότα που δεν έχουν χρέωση και συνοδεύουν τα ροφήματα μας, καφέδες, τσάι και όλα τα υπόλοιπα.

Κάποτε ήταν ένα υποτιμημένο προϊόν, ήταν μπισκότα χαμηλής ποιότητας, τώρα εμείς εδώ στην LULU επειδή έχουμε και το κομμάτι του γλυκού το έχουμε αναβαθμίσει, έχοντας έναν προμηθευτή από την Θέρμη, τον Τζούγγαρη, ο οποίος παράγει  υψηλής ποιότητας κουλουράκια.

Αυτά λέγονται μίνι κουλουράκια και εμείς έχουμε επιλέξει κάποιες γεύσεις που ταιριάζουν πάρα πολύ στο προφίλ των ροφημάτων μας.

Έχουμε το mini cookie chocolate, το πάστα φλοράκι, αυτό που έχει στη μέση την μαρμελάδα βερίκοκο ή φράουλα , το μπισκότο με γέμιση κακάο και το μαλακό μπισκότο που είναι καταπληκτικό με το τσάι. Εκείνο προτιμάμε να το δίδουμε με τσάι.

Μπισκοτάκια με σημασία, συμπληρώνουν την εμπειρία σε ένα μαγαζί και βοηθά τον κόσμο να μας συσχετίζει με κάτι νόστιμο».

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Βέβαια η LULU αυτοαποκαλείται ως «ΖΑΧΑΡΟΠΩΛΕΙΟ». «Αποφεύγουμε την λέξη ζαχαροπλαστείο αν και όλα γίνονται εκ του μηδενός στην παραλία της Καβάλας με θέα το τοπωνύμιο, το Φρούριο και το Κάστρο και μέσα σε αυτό τον χώρο η ομάδα του Pastry Chef  που αυτή την περίοδο ακούει στο όνομα Ξενοφών Ψυρούκης , προσφέρει αλμυρές και γλυκές συνταγές.

Πολύ γνωστό είναι άλλωστε το Μιλφειγ που κάνουμε το οποίο παράγεται εδώ με πολύ αγνά υλικά. Χαρακτηριστικό μας η υψηλή ποιότητα των υλικών, η   πολύ καλή προσέγγιση που δίδουμε στους πελάτες μας και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον που μπορεί και να αναβαθμίζει την όλη εμπειρία.

Έχουμε όμως και αλμυρές γεύσεις, όπως την «πίντσα» ένα είδος αλμυρής πίτσας, διαφοροποιείται όμως στο ζυμάρι του διότι κυρίαρχο υλικό είναι το αλεύρι από το ρύζι.

Επίσης έχουμε μια vegan πρόταση, μια σειρά καλύτερα, όπως το banana bread, κέικ σοκολάτας  χωρίς γάλα με χαμηλές ποσότητες σακχάρων ενώ έχουμε το τοφου, που παράγεται από σόγια, μοιάζει με ένα μαλακό τυρί όπως είναι το μανούρι το οποίο εμείς βέβαια το μαρινάρουμε με διάφορα υλικά και μπαχαρικά και το σερβίρουμε με χωριάτικο ψωμί προζυμένιο…  Ένα ξεχωριστό σνακ που έχει κερδίσει τις καρδιές όλων και όχι μόνο των vegan.

Επίσης έχουμε το πασίγνωστο παγωτό Kayak που δεν φτιάχνεται με σκόνη γάλακτος αλλά μ ε αληθινό γάλα σε πάρα πολλές γεύσεις.  Ειδικά οι γεύσεις φρούτου σου δίδει την εντύπωση ότι τρως αληθινά φράουλα και όχι κάτι συνθετικό» όπως τόνισε με νόημα.