3ο τουρνουά Rapid Βετεράνων, Παραγόντων και Γονιών ΣΟ Καβάλα

Σε προσωπική υπόθεση έχει μετατρέψει ο Πέτρος Τζίμας το Τουρνουά Rapid Βετεράνων, Παραγόντων και Γονιών του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας. Αναδείχθηκε νικητής για 3η φορά σε ισάριθμες διοργανώσεις κερδίζοντας και τις 6 παρτίδες που έδωσε. Να σημειωθεί ότι στο 2ο τουρνουά είχε επικρατήσει στην κατηγορία των Βετεράνων που έγινε χωριστά από αυτήν των Γονέων.

Το 3ο σκακιστικό τουρνουά Rapid Βετεράνων, Παραγόντων και Γονιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο εντευκτήριο του ΣΟ Καβάλας με το ελβετικό σύστημα 6 γύρων. Έλαβαν μέρος 14 άτομα με νικητή, όπως σημειώθηκε ήδη, τον Πέτρο Τζίμα, δεύτερο τον Παναγιώτη Μηταφίδη που είχε κερδίσει στην κατηγορία Γονέων του 2ου τουρνουά και τρίτο τον Ηλία Νίκου. Κορυφαία γυναίκα αναδείχθηκε η Χαρούλα Νικολάου.

Παράλληλα έγινε Τουρνουά Rapid για τα παιδιά που βρέθηκαν μαζί με τους γονείς τους στο χώρο των αγώνων. Συμμετείχαν 12 αγόρια και κορίτσια, έπαιξαν με το ελβετικό σύστημα 6 γύρων και νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Δημάκης.

Το τουρνουά Βετεράνων, Παραγόντων και Γονέων του ΣΟ Καβάλας αναδείχθηκε ο Πέτρος Τζίμας. Το 2ο τουρνουά έγινε το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017  κι έλαβαν μέρος 18 άντρες και γυναίκες που χωρίστηκαν σε δύο ομίλους. Στους Βετεράνους νικητής αναδείχθηκε ο Πέτρος Τζίμας που ισοβάθμησε με τον Σωτήρη Τοπούζη και τον Χρήστο Τσιριγγάνο και στους Γονείς ο Παναγιώτης Μηταφίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.