Όχι στα νέα  διόδια στην Άσπρη Άμμο»  δηλώνει ο πρώην βουλευτής  Γιάννης Πασχαλίδης

Την άποψη του ότι ανταποκρίθηκε ο κόσμος στην συγκέντρωση για τα διόδια εξέφρασε ο πρώην βουλευτής κ. Γιάννης Πασχαλίδης. Μάλιστα πιστεύει ότι πέρασαν και τα σχετικά μηνύματα που ήθελε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία..

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά  «Πιστεύω ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε και δόθηκε το μήνυμα όχι στα διόδια. Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ μοίρασε ένα φυλλάδιο που έλεγε ότι φταίει η ΝΔ για τα διόδια και είχε φωτογραφία τον πρώην πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ  κ. Βενιζέλο και ήθελε με αυτό τον τρόπο να μας πει ότι φταίει η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τα διόδια μια και εκείνοι τότε υπέγραψαν τις επίμαχες αποφάσεις.

Ήταν υπουργική απόφαση βέβαια και όχι ψηφοφορία. Βέβαια όταν τρέχαμε για να μην γίνουν τα διόδια στην Μουσθένη, τότε μας είχαν πει ότι είχαν προαποφασισθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και είχε τότε αποφασισθεί για νέα διόδια στην Ασπρόβάλτα και στην  Χρυσούπολη. Και τότε με κυβέρνηση δική μας (ΝΔ)  ήταν αυτή η απόφαση παρμένη.

Τότε η τότε κυβέρνηση μας έκανε  λόγο για αποφάσεις μιας προηγούμενης κυβέρνησης. Επίσης το 2014 με την ίδια Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ)  είχε αποφασισθεί ότι τα διόδια θα είναι αναλογικά για τα επόμενα δύο χρόνια και μετά θα γίνουν ηλεκτρονικά.

Εμείς τα διόδια στην Άσπρη Άμμο δεν τα αποφασίσαμε. Ήταν από την προηγούμενη κυβέρνηση».

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Ακολούθως σχολιάζοντας την ΚΥΑ τόνισε πως «Με την εμπειρία μου είδα την ΚΥΑ και τις αποφάσεις. Η ΚΥΑ είναι μια Κοινή Υπουργική Απόφαση. Και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί με τους δικούς του υπουργούς, να βγάλει μια νέα ΚΥΑ. Απλά είναι τα πράγματα.

Για ποιον λόγο παρουσιάζουν στην σημερινή κυβέρνηση ότι   φταίνε οι προηγούμενοι; Γιατί φτάσαμε εδώ; Ας το αλλάξουν τώρα… Το θέμα είναι ότι το ΤΑΙΠΕΔ ήδη με τις αρμοδιότητες που έχει πάρει από τον ΣΥΡΙΖΑ ήδη προσπαθεί να τα ξεπουλήσει όλα… Για αυτό και το ΤΑΙΠΕΔ αλλιώς κινείται τώρα. Έχει μεγάλη διαφορά το χθες με το σήμερα. Το ΤΑΙΠΕΔ για 99 χρόνια είναι ξένο ενώ εμείς το είχαμε δικό μας επί δικής μας κυβερνήσεως».

Ο ίδιος δηλώνει κατηγορηματικά ότι αν ήταν βουλευτής τώρα, δεν θα γινόταν τα διόδια. «Δεν θα συζητούσαμε καν. Όχι διόδια εδώ, όχι σε αυτή την περιοχή.  Δεν πρέπει να γίνουν επιπλέον διόδια στον Νομό Καβάλας… Και εμείς από 2014 θέλαμε τα αναλογικά διόδια και μετά τα ηλεκτρονικά διόδια. Διόδια σύμφωνα με την απόσταση. Αυτοί οι κυβερνώντες καταπατούν τα όσα είχαν ψηφισθεί και μιλούν για νέα διόδια» σημείωσε καταληκτικά… .

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση