ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Όλα χάλια, κίνηση μηδαμινή και υποχρεώσεις πολλές» δηλώνει ο πρόεδρος Παραγωγών των Λαϊκών Αγορών Καβάλας  Παναγιώτης Δημητρακές

Η εμπορική κίνηση στις Λαϊκές Αγορές της Καβάλας τον τελευταίο χρόνο είναι υποτονική.  Γεγονός που αποδίδεται στην συνεχιζόμενη οικονομική κρίση…  Ο πρόεδρος Παραγωγών των Λαϊκών Αγορών Καβάλας κ. Παναγιώτης Δημητρακές σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την ανησυχία του για την επικρατούσα κατάσταση.

Όπως τόνισε αρχικά «Γενικά ο κόσμος δυσκολεύεται πολύ και σκέφτεται τι θα φάει και τι θα πιει. Όσοι πηγαίνουμε στα παζάρια, στις Κρηνίδες, στην Χρυσούπολη και όπου αλλού βλέπουμε ότι υπάρχει μικρή κίνηση παντού. Έπεσε και λίγο το κρύο, έχουμε για παράδειγμα την Ελευθερούπολη που είναι το πιο κρύο μέρος… Γενικά ο κόσμος κάνει κάποια ψώνια αλλά όλα είναι σπασμένα.

Εμείς βοηθάμε όσο μπορούμε τους οικονομικά ασθενέστερους με το δικό μας τρόπο πάντα και χωρίς να το γνωρίζουν οι πολλοί. Θέλουμε να βοηθάμε αλλά όχι για να το μάθουν οι πολλοί. Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν σταματά και από  μηδέν να ξεκινήσουμε θα ήμασταν εντάξει τώρα».

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ…

Πρόσθεσε δε πως «Αλλά η κρίση μας αρχή και τέλος δεν έχει. Είναι χειρότερα πια τα πράγματα σε σχέση με την αρχή της κρίσης ενώ οι περισσότεροι στην λαϊκή αγορά οφείλουν. Το σύνολο χρωστά. Μένουμε στους μείον βαθμούς, και το μόνο που κερδίζουμε είναι το κρύο και τίποτα παραπάνω. Επιστρέφουμε στο σπίτι και δεν φέρνουμε κάτι… χρέη παντού, παντού ίδια η εικόνα. Τουλάχιστον στα χωριά έχουν να φάνε… αλλά κάθε μέρα φασόλια και πατάτες; Και μετά; Τι θα γίνει; Μια μικρή πόλη σαν την Καβάλα και μια μεγάλη σαν την Αθήνα δεν μπορούν να συγκριθούν Στην μεγάλη πόλη υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες. Στην μικρή όμως»;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *