Κύριο άρθροΠολιτική

Όλα τα ακίνητα που διεκδικεί ο Δήμος Καβάλας από το δημόσιο έδειξε χθες η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα στην υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου

Με την υφυπουργό Οικονομικών κ. Κατερίνα Παπανάτσιου συναντήθηκε χθες το πρωί η δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα την οποία ενημέρωσε για όλα τα κτήρια που διεκδικεί από το υπουργείο ο Δήμος Καβάλας. Μάλιστα η δήμαρχος «ξενάγησε» την υπουργό σε όλα τα κτήρια που διεκδικεί για να αποκτήσει προσωπική άποψη και να είναι πιο εύκολο το διεκδικητικό πλαίσιο του Δήμου Καβάλας. Η κ. Παπανάτσιου δήλωσε ότι το Υπουργείο θα κάνει ότι μπορεί επί των αιτημάτων, αρκεί όπως είπε να υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο από τη δημοτική αρχή.

Σε δηλώσεις της σχετικά η κ. Τσανάκα σημείωσε πως «παρακάλεσα την Τρίτη στην Κομοτηνή την κ. Παπανάτσιου, η οποία έφευγε χθες με την πτήση των 11, πριν να φύγει να κάνει μια παράκαμψη από το δρόμο της και να έρθει μέχρι την Καβάλα για να της δείξω από κοντά τα κτήρια που διεκδικεί και τους χώρους που διεκδικεί ο Δήμος Καβάλας. Γιατί άλλο είναι γραμμένα σε ένα χαρτί και άλλο είναι να τα δει και η ίδια ποια είναι».

ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Συνεχίζοντας η κ. Τσανάκα πρόσθεσε πως «ξεκίνησα από το παλιό Νοσοκομείο, στην συνέχεια  τα Καλαφατιά και φτάσαμε μέχρι την Καλαμίτσα. Τα είδαμε όλα και μετά την άφησα στους συναδέλφους της τους βουλευτές της να τη γυρίσουν στο αεροδρόμιο. Πιστεύω ότι της άρεσαν όλα, αλλά αυτά γίνονται πολύ αργά στο δημόσιο, τόσο εύκολα δεν παραχωρεί το δημόσιο, πρέπει να εξασφαλιστεί πρώτα και μετά θα τα βάλουμε όλα σε μια σειρά και ένα ένα να τα προχωρήσουμε. Της έδειξα το παλιό Νοσοκομείο, την παλιά Μεραρχία, τα Καλαφατιά, τα παλιά Δικαστήρια, τις αποθήκες του Τελωνείου, το Πάρκο Φαλήρου και την Καλαμίτσα. Της έδειξα τη μισή Καβάλα δηλαδή. Το είπε κιόλας αστειευόμενη η κ. Παπανάτσιου  ότι η δήμαρχος ζητάει τη μισή Καβάλα. Εμείς τα ζητάμε, η δουλειά  μας αυτή είναι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *