ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

«Όλα έτοιμα μια ανάσα πριν την έναρξη του Air Sea Show» τονίζει ο Διευθυντής του  Παναγιώτης Γεωργιάδης

Σύσκεψη συμμετεχόντων φορέων στο Air Sea Show πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας  με στόχο των καλύτερο συντονισμό όλων, όπως εξήγησε ο Διευθυντής του κ. Παναγιώτης Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο «Καταρχάς κάναμε μια δεύτερη και τελική σύσκεψη της ομάδας επιχειρησιακής διοίκησης της διοργάνωσης. Αποτελείται από 22 μέλη και το κυρίαρχο στοιχείο της είναι η σύνθεση του όλου δυναμικού και δη των τοπικών παραγόντων που ασχολούνται με το επιχειρησιακό κομμάτι της διοργάνωσης.

Όπως Δημοτική Αστυνομία και Αστυνομία, Πυροσβεστικό και Λιμενικό, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Διασωστική Ομάδα Καβάλας με 460 άτομα μέλη.

Αυτό που απασχόλησε περισσότερο, οι λεπτομέρειες, πότε θα πρέπει να συντονισθούν και πως πρέπει να δουλέψουν όλοι μαζί ώστε να έχουμε ένα ασφαλές και σε επίπεδο σεκιούριτι αλλά και safety σόου. Μιλάμε για μια συνάντηση χιλιάδων θεατών και κατοίκων που συρρέουν στην περιοχή μας.

Όλο αυτό αφορά όχι μόνο το σόου αλλά και την κυκλοφορία από και προς την πόλη. Όλα είναι έτοιμα, έχουμε όμως και μια έκπληξη, μια διέλευση δύο ελικοπτέρων  Απάτσι και θα έχουμε ένα μη επανδρωμένο σκάφος που θα δει ο κόσμος το Σάββατο από τις 5.30 μέχρι τις 9.30 το βράδυ. Ευχαριστούμε για όλα και προχωράμε στην τελική ευθεία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *