Όλα έτοιμα για το Festival CosmoWorld 2020

Από την Τετάρτη 26 έως και την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 το Cosmopolis 2020 θα κλείσει τον καλοκαιρινό του «κύκλο» με την ενότητα CosmoWorld η οποία περιλαμβάνει 9 συναυλίες οι οποίες θα διεξαχθούν στο πάρκο του Φαλήρου στην Καβάλα  το οποίο ήδη άρχισε να προετοιμάζεται καταλλήλως.

Εκπρόσωποι των συγκροτημάτων τα οποία θα συμμετέχουν στο μεγάλο συναυλιακό γεγονός «συστήθηκαν» στο κοινό πριν ανέβουν στη σκηνή, δίνοντας μια πρώτη γεύση για το τι θα δούμε, τι θα ακούσουμε και τι θα βιώσουμε αυτές τις 5 μέρες, με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ, Άλκη Ζοπόγλου να σημειώνει κατά τη συνέντευξη Τύπου η οποία παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Αυγούστου από το πάρκο Φαλήρου ότι ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από το μουσικόφιλο κοινό της πόλης και όχι μόνον.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Από την πλευρά του ο Νίκος Βουγιούκας, εκπρόσωπος της Action Team, αναφέρθηκε στο CosmoYouthRadio το οποίο είναι η μοναδική παράλληλη δράση με διαδραστικό, μάλιστα, χαρακτήρα η οποία «γλύτωσε» από τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Από την πλευρά του οι εκπρόσωποι των συγκροτημάτων έδωσαν μια πρώτη γεύση για το τι θα παίξουν, με το «μενού» να περιλαμβάνει μια μεγάλη μουσική γκάμα για όλα τα γούστα.

Σημειώνεται ότι κατά την παρακολούθηση των συναυλιών όλοι ακροατές θα πρέπει να είναι καθήμενοι και να φοράνε μάσκες καθ’ όλη τη διάρκειά τους, τηρώντας, παράλληλα, όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.