Ως το καλύτερο όλων χαρακτηρίστηκε το φετινό Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής το Σάββατο που φιλοξενήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο στην Νέα Καρβάλη έχοντας 20.000 επισκέπτες. Ο καθηγητής του ΤΕΙ κ. Δημήτρης Πογαρίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία του Φεστιβάλ που χαρακτηρίστηκε το καλύτερο όλων.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ήταν το καλύτερο Φεστιβάλ. Είχε καλύτερο πνεύμα, περισσότερο κόσμο, ήταν πολύ ποιο οργανωμένο από τα προηγούμενα. Είχαμε την τιμή να ξεναγήσουμε στο Φεστιβάλ τον πρώην πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά. Οι ομιλητές μας ήταν το Σάββατο ο κ. Καραμαλνής και η κα Ασημακοπούλου, στο κλείσιμο που κι αυτό ήταν με πάρα πολύ σημαντικά θέματα. Η κα Ασημακοπούλου είχε μιλήσει για τις νέες τεχνολογίας στην κοινωνία της πληροφορίας και ο κ. Καραμανλής έκλεισε με έναν λόγο που αφορούσε τις προοπτικές ανάπτυξης και πώς θα αναπτυχθεί ο τόπος και ποιος ο ρόλος της πληροφορικής στη διαδικασία της ανάπτυξης.

Σε γενικές γραμμές είναι απολύτως ικανοποιημένος όπως και όλοι οι συμμετέχοντες. Μπορούμε να πούμε ότι είχαμε μία μεγάλη επισκεψιμότητα. Κάθε χρόνο είχαμε περί τους 15 χιλιάδες επισκέπτες, γιατί τόσοι ήταν οι πολίτες που επισκέφθηκαν την Έκθεση του Επιμελητηρίου, αλλά φέτος αυξήθηκε και ο αριθμός των επισκεπτών στην KavalaExpo και αυτό είχαν σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί και σε μας. Είχαμε 44 σχολεία από όλη τη Μακεδονία, με περίπου πάνω από 3,5 χιλιάδες μαθητές. Αυτά είναι πάρα πολύ ικανοποιητικά νούμερα. Είκοσι χιλιάδες επισκέπτες μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση».

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΟ

Ακολούθως ανέφερε ότι «Αυτό που επίσης ήθελα να πω είναι ότι με τις κουβέντες που κάναμε τόσο με την κα Ασημακοπούλου όσο και με τον κ. Καραμανλή, μας υποσχέθηκαν και κυρίως η κα Ασημακοπούλου που θα είναι και ευρωβουλευτής εκείνη την εποχή, του χρόνου δηλαδή, ότι θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο ώστε το επόμενο φεστιβάλ να είναι όντως αυτό που είχαμε θέσει από την αρχή ως στόχο, δηλαδή να είναι πανευρωπαϊκό».

Κλείνοντας, ευχαρίστησε τους εθελοντές γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *