Χωρίς δρομολόγια χθες από το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας λόγω του χιονιά, σήμερα άρχισαν δειλά δειλά…

Τραγική ήταν η κατάσταση χθες για το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας σύμφωνα με τον πρόεδρο του κ. Στράτο Μακρογιαννίδη, καθώς ο Δήμος Καβάλας είχε ξεμείνει από αλάτι το πρωί και ως εκ τούτου τα δρομολόγια σταμάτησαν να εκτελούνται. Απλά γίνονταν  προσπάθειες να εκτελεστεί το δρομολόγιο για το Νοσοκομείο. Ο κ. Μακρογιαννίδης έκανε λόγο για πρωτοφανείς καταστάσεις στην ιστορία του ΚΤΕΛ.

Συγκεκριμένα χθες το πρωί ο κ. Μακρογιαννίδης σημείωσε πως «δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο. Οι δρόμοι είναι παγωμένοι. Μπορούσαμε να κάνουμε το μισό δρομολόγιο αλλά τώρα και αυτό δεν μπορούμε. Σε μερικά σημεία είναι πολύ παγωμένος ο δρόμος οπότε αναμένουμε κι εμείς και εστιάζουμε στο να ξεκινήσουμε δρομολόγια για το Νοσοκομείο γιατί θα ρίξουμε εκεί το βάρος. Ζητούμε συγνώμη από το επιβατικό κοινό της Καβάλας, αλλά είναι παρά τη θέλησή μας και παρά τις δυνάμεις μας, δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε δρομολόγια. Εμείς θέλουμε, αλλά είναι θέμα ασφαλείας, δεν μπορούμε να ρισκάρουμε ούτε τους οδηγούς μας ούτε το επιβατικό κοινό να πάθει κάποια ζημία κάποιος. Με τη δήμαρχο δεν έχω κάποια επικοινωνία, μου είπαν ότι δεν υπάρχει πάλι αλάτι, το ένα αυτοκίνητο που ρίχνει θάλασσα έχει χαλάσει, ένα έμεινε να δούμε που θα εστιάσουμε. Στην 7ης Μεραρχίας λίγο να πιέσουμε να ανοίξει τουλάχιστον η γραμμή του Νοσοκομείου. Γινόμαστε με την καλή έννοια ενοχλητικοί για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τους επιβάτες μας. ούτε με τα μίνι μπας ούτε με αλυσίδες μπορούμε να κινηθούμε. Εμείς ανεβήκαμε με 4×4 ένα τζιπάκι και αλυσίδες και στην 7ης Μεραρχίας δυσκολευτήκαμε πολύ, οπότε είπαμε να μη ρισκάρουμε και για τους επιβάτες. Ζητάω συγνώμη και πάλι από το επιβατικό κοινό της Καβάλας, ταπεινά συγνώμη, δεν γίνεται, είναι παρά τη θέλησή μας και τις προθέσεις μας να ξεκινήσουμε να κάνουμε δρομολόγια. Θα περιμένουμε λίγο, ίσως βοηθηθούμε και από το όχημα που ρίχνει θαλασσινό νερό να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε».

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Σήμερα ξεκίνησαν δειλά δειλά τα δρομολόγια του Αστικού σε όλη την Καβάλα καθώς τα χιόνια δεν έχουν λιώσει και σε ορισμένες περιοχές επικρατεί παγετός.. Πάντως πιστεύεται ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχουν αποκατασταθεί όλες οι γραμμές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.